Γαλλία

Έσωσε τον βαθμό από την άσπρη βούλα η Νις

Σε ένα παιχνίδι για γερά νεύρα, Νις και Σεντ Ετιέν πήραν από μία κόκκινη κάρτα, σκόραραν από ένα γκολ και τελικά μοιράστηκαν από έναν βαθμό (1-1).

Ο μόλις ένας βαθμός που χώριζε Νις και Σεντ Ετιέν στον βαθμολογικό πίνακα πριν το σημερινό μεταξύ τους παιχνίδι στο «Allianz Riviera», προμήνυε ντέρμπι και τελικά οι προσδοκίες δικαιώθηκαν!

Πολλές ευκαιρίες, πάθος, σκληρά μαρκαρίσματα, δύο κόκκινε κάρτες (από μία για κάθε ομάδα) και τελικά ισοπαλία, με την Νις να ισοφαρίζει με πέναλτι λίγο πριν το τέλος (81’) της αναμέτρησης (1-1). Η Σεντ Ετιέν ήταν αυτή που απείλησε πρώτη, στο 8’, με τον Μπενίτεζ να αποκρούει εντυπωσιακά ένα καλό σουτ του Μπέριτς. Στη συνέχεια η Νις ανέβασε την απόδοσή της και δημιούργησε ευκαιρίες, με μεγαλύτερη εξ αυτών εκείνη του Ταμεζέ, στο 35’. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που πήραν το προβάδισμα στο 53’, με τον Ντιονί να σκοράρει από πλάγια θέση, μετά από δοκάρι του Σέλνες.

inner

Στο 58’ η Νις έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ερέλ, ο οποίος ανέτρεψε τον Μπέριτς και ως τελευταίος αμυντικός, δέχθηκε την απευθείας κόκκινη κάρτα. Ωστόσο, στο 64 οι αριθμιτικές ισορροπίες αποκαταστάθηκαν, με τον Σαλιμπούρ να αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη. Τελικά οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ισοφάριση στο 81’, όταν ο Σεντ Μαξιμίν κέρδισε πέναλτι και ο Τσιπριέν εκτέλεσε εύστοχα, για το τελικό 1-1.



Αναλυτικά η 18η αγωνιστική:

Σάββατο 15/12
Ρεμς – Στρασβούργο 2-1
(6’ Ντουμπιά, 66’ Καφαρό – 48’ Τόμασον)

Κυριακή 16/12
Νιμ-Λιλ 2-3
(68’ Αλιουί, 90’+2’ Ντεπρέ – 4’ Λεάο, 41’ Μπαμπά, 66’ Πεπέ)

Νις- Σεντ Ετιέν 1-1
(81' πεν. Τσιπριέν - 53' Ντιονί)

Λιον – Μονακό (22:00)

Τρίτη 18/12
Καέν – Τουλούζ (20:30)

Έχουν αναβληθεί:
Ντιζόν – Παρί Σεν Ζερμέν
Ναντ – Μονπελιέ
Γκινγκάμπ – Ρεν
Μαρσέιγ – Μπορντό

Η επόμενη (19η) αγωνιστική:

Σάββατο 22/12 (22:00)

Ανζέρ – Μαρσέιγ
Λιλ – Τουλούζ
Μονακό – Γκινγκάμπ
Μονπελιέ – Λιον
Μπορντό – Αμιέν
Παρί Σεν Ζερμέν – Ναντ
Ρεμς – Καέν
Ρεν – Νιμ
Σεντ Ετιέν – Ντιζόν
Στρασβούργο – Νις

Επιμέλεια: Δημήτρης Παπαδήμας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x