Γενικά

Εθνική ΗΠΑ… καλεί Λοπετέγκι!

Τη περίπτωση του πρώην προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης, Τζουλέν Λοπετέγκι, εξετάζουν οι υπεύθυνοι της ομοσπονδίας των ΗΠΑ για την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Μπορεί ο Τζουλέν Λοπετέγκι πριν από ένα μήνα να αποτέλεσε παρελθόν από τον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης μετά από τις απογοητευτικές εμφανίσεις των «μερένχες», ωστόσο φαίνεται πως περνάει ακόμα η… μπογιά του, σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα!

Συγκεκριμένα, η ισπανική «AS» αναφέρει πως ο 52χρονος προπονητής βρίσκεται στη κορυφή της λίστας των Αμερικανών για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των ΗΠΑ.

Να τονίσουμε πως η θέση του προπονητή παραμένει «κενή» για πάνω από ένα χρόνο, ήτοι από τότε που ο Μπρους Αρίνα παραιτήθηκε, αφού απέτυχε να οδηγήσει τις ΗΠΑ στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου στα γήπεδα της Ρωσίας. Μάλιστα, αυτή ήταν η πρώτη φορά εδώ και 32 χρόνια που δεν κατάφεραν να βρεθούν στους «32» της διοργάνωσης.

Το γεγονός πως έχει εμπειρία από εθνικές ομάδες, μιας και έχει δουλέψει σε όλα τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα της Ισπανίας, αλλά και ότι θέλει να γυρίσει σύντομα στους πάγκους τον καθιστούν ως έναν από τους πρωταρχικούς στόχους για τη θέση του ομοσπονδιακού τεχνικού των ΗΠΑ.

Επιμέλεια: Λουκάς Χατζής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x