Ιταλία

Εθνική Ιταλίας καλεί Αντσελότι

Πρόταση από την ιταλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της «σκουάντρα ατζούρα» δέχθηκε ο Κάρλο Αντσελότι.

Ο Κάρλο Αντσελότι φαίνεται πως είναι ο εκλεκτός της ιταλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας για την τεχνική ηγεσία της «σκουάντρα ατζούρα». Η θέση παραμένει κενή μετά την απόλυση του Τζαν Πιέρο Βεντούρα, ο οποίος «πλήρωσε» το μάρμαρο» μετά τον αποκλεισμό από την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το «Sky Italia», ο Καρλίτο συναντήθηκε το βράδυ της Δευτέρας με τα μέλη της επιτροπής της ομοσπονδίας, Ρομπέρτο Φαμπριτσίνι και Αλεσάντρο Κοστακούρτα, οι οποίοι του έκαναν πρόταση για να αναλάβει τα ηνία της ομάδας, προκειμένου να την οδηγήσει στον επόμενο μεγάλο στόχο, που είναι η πρόκριση στα τελικά του Euro 2020.

Ο Ιταλός τεχνικός παραμένει χωρίς ομάδα από τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν και απομακρύνθηκε από τον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου. Στο παρελθόν έχει εργαστεί, μεταξύ άλλων, σε Μίλαν, Γιουβέντους, Τσέλσι, Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x