Σκωτία

Ετοίμασε μόνιμο συμβόλαιο στον Λένον η Σέλτικ

Αμέσως μετά την κατάκτηση και του Κυπέλλου Σκωτίας για φέτος, η Σέλτικ ανακοίνωσε πως έχει προσφέρει μόνιμο συμβόλαιο στον Νιλ Λένον για να παραμείνει στον πάγκο της ομάδας.

Αμέσως μετά την κατάκτηση και του Κυπέλλου Σκωτίας για φέτος, για να συμπληρωθεί το ιστορικό τρεμπλ σε τρεις διαδοχικές αγωνιστικές περιόδους, η Σέλτικ ανακοίνωσε πως έχει προσφέρει μόνιμο συμβόλαιο στον Νιλ Λένον για να παραμείνει στον πάγκο της ομάδας.

Ο Λένον επέστρεψε όταν ο Μπρένταν Ρότζερς αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στη Λέστερ και το come-back στον σύλλογο της Γλασκώβης βγήκε σε κάτι εξαιρετικό...

Για τρίτη διαδοχική σεζόν η ομάδα κατάφερε να πάρει το τρεμπλ, πραγματοποιώντας κάτι που ποτέ ξανά στην ιστορία δεν είχε καταγραφεί από κάποια άλλη ομάδα!

Μετά το 2-1 επί της Χαρτς, με ανατροπή στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Σκωτίας, η Σέλτικ ανακοίνωσε πως έχει προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Λένον για τη μονιμοποίησή του στην άκρη του πάγκου και τις επόμενες μέρες θα γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες...

Αν και η απάντηση του προπονητή δεν έγινε γνωστή, είναι μάλλον δεδομένο πως οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει...

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x