Stoiximan Super League

Ετοιμάζει επιστροφές στην ΑΕΚ ο Χιμένεθ

Τα «βαριά χαρτιά» που αναγκαστικά στερήθηκε στο Κίεβο θα επαναφέρει ο Μανόλο Χιμένεθ στην ενδεκάδα της ΑΕΚ. Όλα του τα όπλα από την αρχή θα χρησιμοποιήσει στον «τελικό» με τον Ατρόμητο.

Την καλύτερή του ενδεκάδα θα κατεβάσει ο Μανόλο Χιμένεθ στο καθοριστικό παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Με ξεκούραστους τους Λιβάγια και Βράνιες που δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχή στο Κίεβο, είναι αυτονόητο ότι οι δυο «κολώνες» της ΑΕΚ θα επανέλθουν στο αρχικό σχήμα για τον «τελικό» με τους Περιστεριώτες.

Από την άλλη, ο Σέρχιο Αραούχο αγωνίστηκε σε όλο το 90λεπτο την Πέμπτη, ωστόσο η παρουσία του σε ένα τόσο κομβικό ματς θεωρείται απαραίτητη και κατά πάσα πιθανότητα θα ξεκινήσει κι εκείνος τη Δευτέρα.

Από ‘κει και πέρα, μένει να φανεί πώς θα διαχειριστεί ο Χιμένεθ τους Χριστοδουλόπουλο και Μπακασέτα, οι οποίοι είναι καθοριστικοί το τελευταίο διάστημα (ειδικά ο πρώτος μοιάζει στην καλύτερη φάση της καριέρας του) και θεωρητικά επίσης έχουν προβάδισμα για ενδεκάδα.

Κατά τ’ άλλα, στο τέρμα θα συνεχιστεί το rotation (με τον Τσιντώτα να επανέρχεται αντί του Μπάρκα), παρτενέρ του Βράνιες θα είναι κατά πάσα πιθανότητα ο Τσιγκρίνσκι, στο δεξί άκρο θα παραμείνει ο Γκάλο και δεδομένου ότι ο Μπακάκης είναι στο 50-50, δεν αποκλείεται να προτιμηθεί ο Χουλτ.

Όσο για τη μεσαία γραμμή, είναι δεδομένη η παρουσία του Σιμόες και παρόλο που δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να αγωνιστεί δίπλα του ο Μοράν, πιθανότερο μοιάζει (απόντος ξανά του Κονέ) τη θέση να διατηρήσει ο Γαλανόπουλος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x