Stoiximan Super League

Ετοιμάζει κίνηση για Χολσχάουζερ η ΑΕΚ

Δυναμικό μπάσιμο για την απόκτηση του Ράφα Χολσχάουζερ από τώρα ενόψει του επόμενου καλοκαιριού ετοιμάζει η ΑΕΚ. Ποιες οι προτεραιότητες της Ένωσης.

Ψηλά στην μεταγραφική ατζέντα της ΑΕΚ παραμένει το όνομα του Ράφαελ Χολσχάουζερ.

Οι ιθύνοντες της «Ένωσης» έχουν σε ιδιαίτερη εκτίμηση τις ποδοσφαιρικές ικανότητες του Αυστριακού μέσου, άποψη που ενισχύθηκε ακόμα περισσότερο μετά το παιχνίδι της Πέμπτης, όπου ο Χόλσχαουζερ ηγήθηκε των προσπαθειών της ομάδας της Βιέννης και αποτέλεσε ουσιαστικά την μοναδική ουσιαστική απειλή και πηγή κινδύνων.

Ωστόσο, προτεραιότητες για τον Μανόλο Χιμένεθ αποτελούν η απόκτηση του αντι-Γιόχανσον, ενός παίκτη δηλαδή που θα μπορεί να προσφέρει δημιουργικά αλλά και που θα μπορεί να παίξει και ως κόφτης αντικαθιστώντας τον Αντρέ Σιμόες, αλλά και αριστερού εξτρέμ με τον Ερνάνι να αποτελεί το διακαή πόθο.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Χολσχάουζερ είναι μία περίπτωση που εξετάζεται ενόψει καλοκαιριού, καθώς από τον Ιανουάριο η Ένωση θα μπορεί να συζητήσει μαζί του αποκτώντας τον ως ελεύθερο. Αυτό είναι και το ενδεχόμενο με τις περισσότερες πιθανότητες, αν και δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο ο παίκτης να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα άμεσα με την ΑΕΚ να δίνει στους Αυστριακούς ένα μικρό ποσό ως αντίτιμο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x