Stoiximan Super League

Ετοιμάζει Σεμέδο ο Μαρτίνς, το δίλημμα για την επίθεση

Οι σκέψεις του Πορτογάλου τεχνικού για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Τότεναμ για την 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Μόλις δεκαοχτώ ημέρες έχουν περάσει από την ημέρα που ο Ρούμπεν Σεμέδο υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση από τον Χρήστο Θέο και οι εκτιμήσεις τότε μιλούσαν για αποχή ενός μήνα από τις υποχρεώσεις του Ολυμπιακού.

Ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός διέλυσε κάθε πρόβλεψη που υπήρχε για την επάνοδό του και τώρα δείχνει έτοιμος να ξεκινήσει ως βασικός την Τετάρτη κόντρα στην Τότεναμ για την 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Μάλιστα, ο θηριώδης στόπερ έχει καλύψει το χαμένο έδαφος από το διάστημα της απουσίας του και τώρα ο Πέδρο Μαρτίνς προσανατολίζεται να τον ξεκινήσει στο παιχνίδι με τους Άγγλους.

Από εκεί και πέρα, ο Πορτογάλος προπονητής φαίνεται πως «πονοκεφαλιάζει» για τη θέση του σέντερ φορ, με τον Ελ Αραμπί και τον Γκερέρο να έχουν μοιρασμένες πιθανότητες να πάρουν φανέλα βασικού για το ματς με τους Λονδρέζους.

Υποψήφιοι για την αρχική ενδεκάδα είναι και ο Σισέ και ο Καμαρά, οι οποίοι δείχνουν σε καλή κατάσταση και μπαίνουν και εκείνοι με τη σειρά τους στην εξίσωση για το αρχικό σχήμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x