Κύπελλο Ελλάδας

Ετοιμάζει την ΑΕΚ… καμικάζι ο Χιμένεθ

Την ομάδα που έκανε το «μπαμ» στο Φάληρο ετοιμάζει και για τη ρεβάνς ο Μανόλο Χιμένεθ. Ο Ανδαλουσιανός έδειξε διατεθειμένος να χρησιμοποιήσει τη συνταγή του Καραϊσκάκη για να περάσει η ΑΕΚ στον τελικό

Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει. Πόσω μάλλον όταν κερδίζει το σημαντικότερο (μέχρι το επόμενο) παιχνίδι στη χρονιά. Με αυτό το σκεπτικό λοιπόν προσεγγίζει τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό και ο Μανόλο Χιμένεθ.

Παράλληλα με την ψυχολογική προετοιμασία της ομάδας (στο πλαίσιο της οποίας κρέμασε στα αποδυτήρια δηλώσεις του Φορτούνη) ο Ανδαλουσιανός καταστρώνει τα πλάνα του και στον αγωνιστικό κομμάτι. Και έδειξε διατεθειμένος να μην τα αλλάξει σε σχέση με τον πρώτο ημιτελικό.

Στις ασκήσεις τακτικής που έκανε λοιπόν στην τελευταία προπόνηση πριν το μεγάλο ματς του ΟΑΚΑ φάνηκε έτοιμος να χρησιμοποιήσει εκ νέου την πετυχημένη συνταγή του «Καραϊσκάκη».

Ήτοι διάταξη 4-2-3-1, με τερματοφύλακα τον Ανέστη, τους Γκάλο-Βράνιες-Τσιγκρίνσκι-Ντίντακ στην άμυνα, τους Σιμόες-Γιόχανσον δίδυμο στα χαφ, τους Πατίτο-Χριστοδουλόπουλο να πλαισιώνουν τον επιτελικό Μάνταλο και τον Αραούχο στην κορυφή της επίθεσης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x