Stoiximan Super League

Ετοιμάζεται για Κόπα Αμέρικα ο Μπεχαράνο

Έτοιμος να καρπωθεί τις πολύ καλές του εμφανίσεις με τη φανέλα του Παναιτωλικού παρουσιάζεται ο Ντιέγκο Μπεχαράνο, ο οποίος ενημερώθηκε πως είναι στα πλάνα της εθνικής Βολιβίας εν όψει Κόπα Αμέρικα.

Το δύσκολο έργο να διαδεχθεί τον Γκάλο στο δεξί άκρο της άμυνας του Παναιτωλικού κλήθηκε να ξεπεράσει ο Ντιέγκο Μπεχαράνο το καλοκαίρι, όταν και αποκτήθηκε από τους Αγρινιώτες.

Μέχρι στιγμής ο Βολιβιανός οπισθοφύλακας τα έχει πάει εξαιρετικά, καθώς σε 19 συμμετοχές έχει πετύχει δύο γκολ και μοιράσει τρεις ασίστ. Παράλληλα, η έλευση του γιου του και της συζύγου του στην Ελλάδα, τον βοήθησαν στην προσήλωσή του στις υποχρεώσεις της ομάδας.

Σύμφωνα με τη SportDay, ο 24χρονος μπακ-χαφ ετοιμάζεται να επιστρέψει και στην εθνική ομάδα της πατρίδας του, καθώς ενημερώθηκε τηλεφωνικά από στενό συνεργάτη του Μαουρίτσιο Σόρια (προπονητή της εθνικής του ομάδας) πως είναι στα υπ’ όψιν εν όψει του Κόπα Αμέρικα που θα γίνει το καλοκαίρι στη Χιλή (σ.σ.: η Βολιβία έχει κληρωθεί στον ίδιο Ομιλο με Χιλή, Μεξικό, Εκουαδόρ).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x