Stoiximan Super League

Ετοιμάζεται για Ολυμπιακό ο Ζιλέ

Έτοιμος να μετακομίσει στην Ελλάδα για να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό εμφανίζεται ο Γκιγιόμ Ζιλέ, σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα στο Βέλγιο.

Στο προσκήνιο επανήλθε από χθες το βράδυ η περίπτωση του Γκιγιόμ Ζιλέ για τον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα στο Βέλγιο, ο 33χρονος μέσος έχει απαντήσει αρνητικά στις προτάσεις που έχει δεχθεί από τη διοίκηση της Ναντ για την επέκταση του τρέχοντος συμβολαίου, το οποίο λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Μάλιστα, τα ρεπορτάζ στην πατρίδα του ποδοσφαιριστή αναφέρουν ότι έχει εκμυστηρευτεί σε συμπαίκτες του ότι βρίσκεται κοντά στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Ο Ζιλέ θεωρεί ιδανική την προοπτική των Πειραιωτών, όπου θα συναντήσει ξανά τον Μπέσνικ Χάσι που τον γνωρίζει καλά και θα μπορέσει παράλληλα να παίξει και στο Champions League.

Ο Βέλγος χαφ φαίνεται πως πιέζει με το δικό του τρόπο την Ναντ και δεν αποκλείεται τα επόμενα 24ωρα να σημειωθεί εξέλιξη στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Υπενθυμίζεται ότι η διοίκηση του Ολυμπιακού έχει τονίσει πως προτεραιότητα έχει η πρόκριση της ομάδας στην επόμενη φάση του Champions League και στη συνέχεια θα υπάρξουν συζητήσεις για την περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x