Κύπρος

Ετοιμάζεται για προημιτελικά η ΑΕΚ Λάρνακας

Από τώρα για τα προημιτελικά του κυπριακού Κυπέλλου ετοιμάζεται η ΑΕΚ Λάρνακας, η οποία σάρωσε 4-0 τον Άρη Λεμεσού στη Λάρνακα για τους «16» της διοργάνωσης και πάει άνετη στη ρεβάνς του Φλεβάρη.

Η ΑΕΚ Λάρνακας νίκησε άνετα 4-0 τον Άρη Λεμεσού εντός έδρας στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τους «16» του κυπριακού Κυπέλλου και ουσιαστικά πήρε από τώρα την πρόκριση για τα προημιτελικά, πηγαίνοντας στη ρεβάνς της 14ης Φλεβάρη στη Λεμεσό για «τουρισμό».

Στο 22’, η ΑΕΚ κέρδισε πέναλτι σε καθαρή ανατροπή του Τέτε από τον Εγγλέζου και ο Τολεμές ευστόχησε για το 1-0. Στο 28΄, οι Χέφελ εκτέλεσε κόρνερ και ο Καταλά με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι «έγραψε» το 2-0.

Στο 53’, ο Φλοριάν εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα κτύπησε στο τοίχος, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα για το 3-0. Στο 62’, ο Χέφελ εκτέλεσε ένα κόρνερ, ο Μόισοφ με κεφαλιά βρήκε το δοκάρι και ο επερχόμενος Ρουσιάς σε κενή εστία πέτυχε το 4-0.


ΑΕΚ: Γιωργαλλίδης, Αντωνιάδης, Τρουγιόλς, Μόισοφ, Καταλά, Τομάς (65' Σόρια), Τέτε (71' Μαλόκου), Χέφελ, Κάσες, Φλοριάν (61' Ρουσιάς), Νέλσον

Άρης: Μιχαήλ, Ευσταθίου, Παχίπης, Ιονίτα (61' Μαραγκουδάκης), Ε. Κυριάκου, Εγγλέζου (69' Αζίζ), Πάγκαλος, Μαμμίδης, Παναγή (69' Γιούσεφ), Α. Κυριάκου, Ταπόκο

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x