Ισπανία

Ετοιμάζεται να επιστρέψει στην La Liga η Λα Κορούνια!

Το πρώτο και αποφασιστικό βήμα για την επιστροφή της στην La Liga έκανε η Λα Κορούνια. Στο... καυτό «Ριαθόρ» η Ντέπορ επικράτησε 2-0 της Μαγιόρκα και πάει στη ρεβάνς ανόδου με μεγάλο προβάδισμα.

Δεν... κρατιέται η Λα Κορούνια!

Η ιστορική Ντέπορ φαίνεται πως ετοιμάζεται για την επιστροφή της στην La Liga μόλις μία σεζόν μετά τον υποβιβασμό της. Στο... καυτό «Ριαθόρ» η Λα Κορούνια επικράτησε 2-0 της Μαγιόρκα στον πρώτο τελικό ανόδου και πάει στη ρεβάνς στις Βαλεαρήδες Νήσους με μεγάλο προβάδισμα!

Το ματς ήταν ισορροπημένο στο ξεκίνημά του, με την Μαγιόρκα να ψάχνει περισσότερο το γκολ στις αντεπιθέσεις. Ωστόσο, η Λα Κορούνια ήταν καλά οργανωμένη και κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ χάρη σε μια απίστευτη έμπνευση του Καρτάμπια, ο οποίος σκόραρε με τρομερό χτύπημα φάουλ στο 37ο λεπτό. Και σαν να μην έφτανε αυτό για τους φιλοξενούμενους, είδαν τον Πεντράθα τέσσερα λεπτά αργότερα να κάνει ένα δολοφονικό μαρκάρισμα στο πρόσωπο του Μπεργκαντίνος και όπως ήταν λογικό αποβλήθηκε.





Στην επανάληψη ο σκοπός της Μαγιόρκα να κρατήσει το 1-0 ήταν εμφανής, ενόψει της ρεβάνς. Και... κρατούσε γερά παρότι έπαιζε με παίκτη λιγότερο. Αλλά «λύγισε» στο 81ο λεπτό όταν ο Φερνάντες με κεφαλιά πασα βρήκε τον Κίκε και αυτός με κοντινό γυριστό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-0, που δίνει σαφέστατο προβάδισμα ανόδου στην Λα Κορούνια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x