Ιταλία

Έτοιμη για τριπλό μεταγραφικό «μπαμ» η Ίντερ!

Η Ίντερ αναμένεται να αποκτήσει τον Άσλεϊ Γιανγκ, τον Ολιβιέ Ζιρού και είναι μια ανάσα από την συμφωνία με την Τότεναμ για τον Κρίστιαν Έρικσεν.

Έτοιμη για τριπλό μεταγραφικό «μπαμ», φέρεται να είναι η Ίντερ!

Όπως αναφέρει ο γνωστός και έγκυρος δημοσιογράφος σε μεταγραφικά θέματα, Νικολό Σίρα, οι «νερατζούρι» είναι έτοιμοι να ενισχυθούν σε όλες τους τις γραμμές. Ας πάρουμε, όμως, κάθε θέμα ξεχωριστά.

Η Ίντερ έχει φτάσει σε συμφωνία με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την απόκτηση του Άσλεϊ Γιανγκ, καταβάλοντας 1,5 εκατ. ευρώ στην ομάδα. Την ίδια ώρα, ο Άγγλος δεξιός μπακ συμφώνησε για συμβόλαιο 1,5 έτους με απολαβές 3 εκατ. ευρώ τον χρόνο.

Την ίδια ώρα, ο Ολιβιέ Ζιρού θα μετακομίσει, επίσης, στο Μιλάνο από το Λονδίνο. Το deal έκλεισε στα 5 εκατ. ευρώ συν άλλο 1,5 εκατ. ευρώ σε μπόνους, ενώ το συμβόλαιο που θα υπογράψει ο Γάλλος φορ θα έχει διάρκεια 1,5 έτους και με απολαβές 4 εκατ. ευρώ.

Τέλος, οι «νερατζούρι» βρίσκονται μια ανάσα και από την απόκτηση τού Κρίστιαν Έρικσεν με τον εκπρόσωπό του να βρίσκεται ήδη στο Μιλάνο. Ανάμεσα στις δύο πλευρές υπάρχει απόλυτη συμφωνία, ενώ τις επόμενες ώρες αναμένεται να επιτευχθεί συμφωνία και με την Τότεναμ με ένα ποσό κοντά στα 18 εκατ. ευρώ.

Το τιτίβισμα για την συμφωνία της Ίντερ για τον Άσλεϊ Γιανγκ:




Το τιτίβισμα για την συμφωνία της Ίντερ για τον Ολιβιέ Ζιρού:




Το τιτίβισμα για την περίπτωση του Κρίστιαν Έρικσεν:


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x