Αγγλία

Έτοιμη να τιμωρήσει ομάδες για διακρίσεις η αγγλική κυβέρνηση

Στην αντεπίθεση περνά η αγγλική κυβέρνηση εναντίον των ομάδων που κάνουν διακρίσεις στις μειώσεις μισθών.

Έτοιμη να επιβάλλει κυρώσεις σε ομάδες της Premier League που αποφασίζουν επιλεκτικές περικοπές σε βάρος των εργαζομένων είναι η αγγλική κυβέρνηση, όπως τόνισε η Κοινοβουλευτική Επιτροπή του Τμήματος Πολιτισμού, Μέσων και Αθλητισμού.

Συγκεκριμένα, με όλο και περισσότερες διοικήσεις να αποφασίζουν να μην «κόψουν» μισθούς από τα μεγάλα συμβόλαια, αλλά αντίθετα να βγάζουν σε υποχρεωτική άδεια το προσωπικό, η Πολιτεία σκέφτεται πολύ σοβαρά να επιβάλλει έκτακτη φορολογία, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να «τιμωρήσει» τέτοιου είδους τακτικές.

«Αντιμετωπίζουμε μια άσεμνη κατάσταση όπου κορυφαίοι παίκτες που δεν εργάζονται εξακολουθούν να βλέπουν εκατοντάδες χιλιάδες λίρες κάθε εβδομάδα στον λογαριασμό τους, ενώ το προσωπικό που κρατά τις ομάδες χάνει τους μισθούς του», είπε ο πρόεδρος της Επιτροπής, Τζούλιαν Νάιτ.

Την ίδια ώρα, υπάρχουν σε εξέλιξη συζητήσεις της Ένωσης παικτών με την Premier League για τη μείωση των μισθών, με τους ποδοσφαιριστές να έχουν έρθει στο επίκεντρο της κριτικής, αφού αργούν να πάρουν αποφάσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x