Stoiximan Super League

Έτοιμο το ΔΑΚ Λαμίας στις 10 Σεπτεμβρίου

Ο υπεύθυνος των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Λαμιέων τόνισε πως το ΔΑΚ θα είναι έτοιμο στο πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου.

Σίγουρος πως το ΔΑΚ Λαμίας θα είναι έτοιμος μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου για να φιλοξενήσει την τοπική ομάδα εμφανίστηκε ο Θανάσης Κλειτσάκης.

«Τα έργα πρέπει να είναι ασφαλέστατα. Θα πρέπει να τηρηθούν όλες οι προδιαγραφές για να παραδοθούν. Ο εργολάβος είχε πάρει παράταση μέχρι 20 Αυγούστου και ζήτησε νέα παράταση 10-12 ημερών. Θα είναι η τελευταία παράταση που ζητάει αυτό μας διαβεβαίωσε ο εργολάβος. Τα υπόλοιπα έργα θα είναι έτοιμα την άλλη εβδομάδα. Καθυστέρησε το έργο γιατί είναι και καλοκαίρι. Ο Αύγουστος είναι νεκρός μήνας από πλευράς εργασιών.

Κομμάτια του στεγάστρου θα έρχονται από Πέμπτη-Παρασκευή. Με τα δεδομένα που έχουμε αυτή την στιγμή το γήπεδο θα είναι έτοιμο στις 10 Σεπτεμβρίου. Στις 17 Σεπτεμβρίου που είναι το 2ο ματς εντός έδρας όλα θα είναι έτοιμα. Είχαμε τις πληροφορίες ότι το πρωτάθλημα θα πάει πίσω για αυτό και ο δήμαρχος τόνισε ότι θα είναι έτοιμο το γήπεδο στην αρχή του πρωταθλήματος»,
είπε χαρακτηριστικά ο υπεύθυνος των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Λαμιέων στο Radio Net 101.9

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x