Stoiximan Super League

Έτοιμοι για απαντήσεις στον Ολυμπιακό

Αποφασισμένοι να δώσουν απαντήσεις είναι στον Ολυμπιακό, ο οποίος απόψε υποδέχεται την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη μετά τις ήττες από ΑΕΛ και ΑΠΟΕΛ. Οι σκέψεις του Μπέντο για την 11άδα.

Ιδιαίτερη σημασία έχει για τον Ολυμπιακό το σημερινό ντέρμπι με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας (20:30, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι Πειραιώτες προέρχονται από δύο σερί ήττες από ΑΕΛ στο πρωτάθλημα και ΑΠΟΕΛ στο Europa League, με τους ποδοσφαιριστές του Πάουλο Μπέντο να παρουσιάζονται να δώσουν απαντήσεις σε όσους θεωρούν πως φέτος δεν θα διατηρήσουν τα κεκτημένα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, τώρα, σκοπεύει να διατηρήσει το σχήμα που παρέταξε στον αγώνα με τους Κύπριους, με τη διαφορά ότι ο Καπίνο επιστρέφει στα γκολπόστ αντί του Λεάλι. Από εκεί και πέρα, στην άμυνα – από δεξιά προς αριστερά – θα βρίσκονται οι Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα και Ντε Λε Μπέγια.

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Καμπιάσο με τον Μιλιβόγεβιτς, έχοντας στα πλάγια τον Μάριν και τον Σεμπά. Οργανωτικό ρόλο θα αναλάβει ο Φορτούνης και μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Ιντέγε.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Λεάλι, Καρντόσο, Τσόρι, Ελιουνούσι, Μαρτίνς, Ρομαό και Βιάνα. Εκτός είναι Ρέτσος, Τσιμίκας και Ελαμπντελαουί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x