Stoiximan Super League

Έτοιμοι για απαντήσεις στον Ολυμπιακό

Απαντήσεις σε όσους αμφισβητούν την πρωτοκαθεδρία τους είναι έτοιμοι να δώσουν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στο σημερινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Οι σκέψεις του Μπέντο για την 11άδα.

Τέταρτο στη σειρά μεγάλης δυσκολίας παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, ύστερα από εκείνα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, την Οσμανλίσπορ στην Άγκυρα και τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (για το Κύπελλο).

Οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας (19:30, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Εκείνο που έχει τονίσει ο Πάουλο Μπέντο στους ποδοσφαιριστές του είναι να είναι προσεκτικοί κυρίως στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, καθώς οι παίκτες του «Δικεφάλου του Βορρά» θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα έδρα.

Άλλωστε, αυτό συνέβη και στα τελευταία δύο παιχνίδια με τον Πανιώνιο και τον Ατρόμητο, οι οποίοι κατάφεραν να σκοράρουν αρκετά νωρίς και να δημιουργήσουν προβλήματα στους «ερυθρόλευκους».

Η Τούμπα αναμένεται να είναι κατάμεστη και οι πρωταθλητές Ελλάδας σκοπεύουν να δώσουν απαντήσεις σε όλους εκείνους που αμφισβητούν την πρωτοκαθεδρία τους.

Στο καθαρά αγωνιστικό, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Λεάλι, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Φιγκέιρας, Μποτία, Ρέτσο και Ντε Λα Μπέγια.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι οι Ρομαό και Ανδρούτσος, με τον Ελιουνούσι και τον Σεμπά να είναι στα πλάγια. Οργανωτικό ρόλο θα αναλάβει ο Φορτούνης και στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Ανσαριφάρντ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Χουτεσιώτης, Καρντόσο, Σισοκό, Μανθάτης, Μάρτινς, Νικολάου και Παρέδες. Εκτός είναι οι Ντα Κόσα, Καπίνο και Βιάνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x