Champions League

Ετοιμοπόλεμος με Λίβερπουλ ο Μίλικ, εκτός για τους «κόκκινους» ο Οριγκί

Στη διάθεση του Κάρλος Αντσελότι για την αποψινή αναμέτρηση με την Λίβερπουλ, στην πρεμιέρα του Champions League, βρίσκεται ο Αρκάντιους Μίλικ.

Ένα ακόμη «όπλο» στην φαρέτρα της Νάπολι ενόψει της σημερινής αναμέτρησης απέναντι στην Λίβερπουλ. Μετά από ένα μήνα απουσίας από τους αγωνιστικούς χώρους, λόγω προβλήματος στους κοιλιακούς, ο Αρκάντιους Μίλικ επιστρέφει στα αγωνιστικά πλάνα του Κάρλος Αντσελότι. Αντίθετα ο Ελσέιντ Χισάι δεν ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του και δεν θα δώσει το «παρών» στην αποψινή αναμέτρηση.

Στο στρατόπεδο της Λίβερπουλ, ο Γιούργκεν Κλοπ θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Ντιβόγκ Οριγκί, ο οποίος θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για δύο εβδομάδες, λόγω προβλήματος στον ώμο και την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Άντι Ρόμπερτσον.

Ο Γερμανός τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αποψινής αναμέτρησης απέναντι στους «παρτενοπέι» αναφέρθηκε στους Ντιβόγκ Οριγκί και Άντι Ρόμπερτσον, οι οποίοι όπως όλα δείχνουν θα απουσιάσουν από την αποψινή αναμέτρηση

«Η συμμετοχή του Ρόμπερτσον θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή. Δεν είναι βέβαιο ότι θα αγωνιστεί απέναντι στην Νάπολι. Αναφορικά με τον Οριγκί, δεν θα είναι στην αποστολή αλλά ευτυχώς ο τραυματισμός του δεν είναι όσο σοβαρός αναμενόταν. Μέχρι δύο εβδομάδες αναμένεται να απουσιάσει αλλά το διάστημα απουσίας του εξαρτάται από το πώς θα μπορέσει να ξεπεράσει τον πόνο του στον ώμο», ανέφερε ο προπονητής της πρωταθλήτριας Ευρώπης.

Επιμέλεια: Βασίλης Μιχάλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x