Γερμανία

Έτοιμος για Βόλφσμπουργκ ο Ραφίνια

Ο Ραφίνια προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς το Σαββατοκύριακο και δήλωσε 100% έτοιμος να επιστρέψει στη δράση, στο εκτός έδρας ματς της Μπάγερν Μονάχου με τη Βόλφσμπουργκ.

Ο Ραφίνια είχε τραυματιστεί στα μέσα Σεπτέμβρη στο παιχνίδι της Μπάγερν Μονάχου με τη Μπάγερ Λεβερκούζεν, από ένα «δολοφονικό» μαρκάρισμα του Καρίμ Μπελαράμπι στον αριστερό του αστράγαλο.

Πλέον, ο Βραζιλιάνος αμυντικός δείχνει έτοιμος για την επιστροφή του στη δράση με τους Βαυαρούς. Καθώς, τόσο χθες όσο και σήμερα, παρότι ο Νίκο Κόβατς είχε δώσει ρεπό στους παίκτες του, εκείνος προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς μόνος του!

«Προπονούμαι πολύ σκληρά τις τελευταίες δύο εβδομάδες και είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι πίσω. Δεν αισθάνομαι πόνους πλέον. Είμαι 100% έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα», σχολίασε ο Ραφίνια, μιλώντας επί του θέματος, στην γερμανική εφημερίδα «Bild».

Η διαφαινόμενη επιστροφή του 33χρονου άσου έρχεται στο καλύτερο χρονικό σημείο για τον Κόβατς, καθώς η Μπάγερν φιλοξενείται στην Κάτω Σαξονία από τη Βόλφσμπουργκ, το προσεχές Σάββατο και ο Κροάτης τεχνικός των πρωταθλητών Γερμανίας θα έχει έναν ακόμα πλάγιο αμυντικό διαθέσιμο.

Βάζοντας, λογικά, στα δεξιά της άμυνας της Μπάγερν τον Γιόσουα Κίμιχ και στα αριστερά τον Ραφίνια, δεδομένου πως ο Νταβίντ Αλάμπα τραυματίστηκε στον αγώνα κόντρα στη Γκλάντμπαχ…

Σπύρος Σιαμπλής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x