Stoiximan Super League

Έτοιμος για Παναθηναϊκό ο Απόλλων - Οι σκέψεις του Παράσχου

Με τους τιμωρημένους Ναδάλες και Κοντοέ να απουσιάζουν, ο Απόλλων Σμύρνης υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στη Ριζούπολη το Σάββατο. Επιστρέφουν στο βασικό σχήμα Τσόβιτς, Παπάζογλου.

Την προετοιμασία του για το πολύ σημαντικό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στη Ριζούπολη ολοκλήρωσε ο Απόλλων Σμύρνης!

Ο Γιώργος Παράσχος δεν υπολογίζει για το εντός έδρας παιχνίδι με το «τριφύλλι» τους Γιάννη Κοντοέ και Φόνσι Ναδάλες οι οποίοι είναι τιμωρημένοι, ενώ άφησε εκτός και τον Ντάρεν Μάατσεν. Αντιθέτως, κανονικά στη διάθεσή του βρίσκονται οι Ιβάν Τσόβιτς και Τάσος Παπάζογλου που εξέτισαν κόντρα στον ΠΑΟΚ και αναμένεται να βρεθούν στο βασικό σχήμα. Σε αυτό είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει ξανά ο Αντόνιο Ανιέτε σε ρόλο εξτρέμ.

Μια πιθανή ενδεκάδα για το ματς του Σαββάτου, λοιπόν, είναι: Τσόβιτς, Στάθης, Ζησόπουλος, Μπαρτολίνι, Κούρος, Παπάζογλου, Τσουκαλάς, Κονέ, Αλμπάνης, Ανιέτε, Ελμπάζ. Θέση στο βασικό σχήμα διεκδικούν και οι Ντεβέσα, Καστιγέχος!

Η αποστολή του Απόλλωνα Σμύρνης απαρτίζεται από τους: Τσόβιτς, Χουάντερσον, Στάθη, Ζησόπουλο, Κύργια, Μπαρτολίνι, Κούρο, Παπάζογλου, Χουάρες, Κονέ, Τσουκαλά, Μενδρινό, Ανιέτε, Ντεβέσα, Σιατραβάνη, Αλίβοντιτς, Αλμπάνη, Καστιγέχος, Ελμπάζ.

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν την προπόνηση τελέστηκε ο αγιασμός για το νέο έτος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x