Stoiximan Super League

Έτοιμος για Παναθηναϊκό ο Ατρόμητος, μετράει επιστροφές ο Κάναντι

Χωρίς δυσάρεστα απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ατρόμητου για το αυριανό ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό, με τον Νταμίρ Κάναντι να υπολογίζει εκ νέου σε Χατζηισαΐα, Γιαννούλη, Ουάρντα.

Την προετοιμασία του για το ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό (25/11, 19:30) ολοκλήρωσε ο Ατρόμητος, με τους Περιστεριώτες να επιστρέφουν στην… κανονικότητα μετά τις πολλές απουσίες που έπρεπε να διαχειριστεί απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Στις επιλογές επιστρέφουν οι Δημήτρης Γιαννούλης, Δημήτρης Χατζηισαΐας και Αμρ Ουάρντα, ενώ κανονικά στην αποστολή είναι και ο Στέφανος Στρούγγης που κέρδισε την εμπιστοσύνη του Νταμίρ Κάναντι, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός ο Γιώργος Ζησόπουλος.

Εκτός έμειναν επίσης οι Οριόλ (ανέτοιμος), Πολίντορο, Βασιλείου, Μπαστακός και φυσικά ο Μανούσος που είναι τραυματισμένος και συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάστασή του στο γόνατο.

Αναλυτικά:

Με την μεσημεριανή προπόνηση της Παρασκευής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας για το αυριανό παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής της Superleague ΣΟΥΡΩΤΗ με τον Παναθηναϊκό στο Περιστέρι.

Μετά το τέλος της προπόνησης, στην οποία βρέθηκε και ο πρόεδρος Βασίλης Μπέτσης, ο προπονητής μας Νταμίρ Κάναντι ανακοίνωσε την αποστολή του αγώνα που θα ξεκινήσει στις 19.30.

Την αποτελούν οι εξής 19 ποδοσφαιριστές: Μίρκοβιτς, Γιαννιώτης, Καρασαλίδης, Νάτσος, Κυριακίδης, Χατζηισαΐας, Ούμπιντες, Γιαννούλης, Κιβρακίδης, Λαζαρίδης, Βασιλακάκης, Μενσά, Στρούγγης, Ντάουντα, Μάντσον, Ουάρντα, Ρισβάνης, Ντιγκινί και Μπουσούλατζιτς.

Με την ανακοίνωση της αποστολής, οι επιλεγμένοι ποδοσφαιριστές αναχώρησαν για το ξενοδοχείο.

Οι παίκτες που δεν επιλέχθηκαν στην αποστολή για τον αγώνα θα προπονηθούν το πρωί του Σαββάτου στο προπονητικό κέντρο με τον γυμναστή αποκατάστασης, Γιώργο Πήδουλα.

*Ο Ντιγκινί συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα με την Κέρκυρα.

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x