Stoiximan Super League

Έτοιμος κι αποφασισμένος ο Άρης

Επιστροφή στις νίκες στο πρωτάθλημα θέλει ο Άρης. Πώς κατεβάζει την ομάδα ο Πάκο Ερέρα απέναντι στον Ολυμπιακό.

Μετά από τρεις σερί ήττες στο πρωτάθλημα, ο Άρης θέλει να βάλει ένα… στοπ και να επιστρέψει στις επιτυχίες υποδεχόμενος απόψε τον Ολυμπιακό (19:00, ΕΡΤ, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sportfm.gr) για την ένατη αγωνιστική.

Ο Πάκο Ερέρα φαίνεται πως θα αλλάξει το σύστημα από 4-3-3 σε 4-2-3-1. Ο Κουέστα θα είναι κάτω από τα δοκάρια, Τζανακάκης και Μενέντεθ θα είναι στο δεξί και αριστερό άκρο της άμυνας, από τη στιγμή που οι Κωνσταντινίδης και Βαλεριάνος έμειναν εκτός αποστολής. Μάβραϊ και Σόουζα είναι το επικρατέστερο δίδυμο στόπερ, με τον Δεληζήση αουτσάιντερ.

Οι Μπάσα και Σιώπης θα είναι τα δυο κεντρικά χαφ, Ματέο Γκαρσία και Μπρούνο Γκάμα θα είναι οι δύο ακραίοι μεσοεπιθετικοί, ενώ το μοναδικό δίλημμα φαίνεται πως υπάρχει για την επίθεση. Ο Νίκο Μαρτίνες έχει πολλές πιθανότητες να παίξει πίσω από τον φορ και αν αυτό συμβεί στην κορυφή θα παίξει ένας εκ των Ντιγκινί ή Γιουνές. Αν ο Αργεντινός δεν επιλεγεί να αγωνιστεί από την αρχή απέναντι στην παλιά του ομάδα, τότε ο Ντιγκινί θα κινείται πίσω από τον Γιουνές.

Το «Κλεάνθης Βικελίδης» θα είναι γεμάτο, αν και ακόμη δεν υπάρχει sold out.

Την 18μελη αποστολή, στην οποία δεν βρίσκεται και ο τραυματίας έκεθ, αποτελούν οι: Κουέστα, Καντιμοίρης, Ματέο Γκαρσία, Μπρούνο Γκάμα, Κολάσο, Ούγκο Σόουζα, Ντιγκινί, Μπάσα, Γιουνές, Ματίγια, Μάβραϊ, Μαρτίνες, Μενέντεθ, Ναζλίδης, Σιώπης, Δεληζήσης, Τζανακάκης, Διαμαντόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x