Αγγλία

Έτοιμος να βγει γυμνός στην εκπομπή του ο Λίνεκερ!

Τον Δεκέμβριο υποσχέθηκε στους τηλεθεατές ότι θα έβγαινε χωρίς παντελόνι, αν η Λέστερ κατακτούσε το πρωτάθλημα. Και τώρα έχει αρχίσει να ψάχνει για το κατάλληλο εσώρουχο.

Όταν η Λέστερ προσέλαβε τον Κλαούντιο Ρανιέρι, ήταν από τους πρώτους που τον λοιδόρησαν: «Κλαούντιο Ρανιέρι; Σοβαρά;» ήταν το πρώτο του «τιτίβισμα» στο Twitter, ενώ λίγες μέρες μετά χαρακτήρισε την μεταγραφή ως «μη εμπνευσμένη» από την πλευρά της ομάδας.

Τον Δεκέμβριο λοιπόν, δήλωσε πως αν η Λέστερ στεφθεί πρωταθλήτρια, εκείνος θα παρουσιάσει την εκπομπή του Match Of The Day στο Sky Sport, φορώντας μόνο το εσώρουχό του: «Βλακωδώς έκανα αυτή την δήλωση, αλλά τότε πραγματικά δεν πίστευα ότι μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο!».

Και τώρα ο Γκάρι Λίνεκερ δέχεται το πεπρωμένο του: «Το έθνος βρίσκεται σε σύγχυση», αστειεύεται και συνεχίζει: «θα πρέπει να πετύχω μια καλή συμφωνία με σπόνσορα! Ελπίζω να βρω ένα αρκετά μεγάλο εσώρουχο ώστε να καλύπτει το ντροπιασμένο μου πρόσωπο».

Παρά τον κίνδυνο της προσωπικής του έκθεσης, ο Γκάρι Λίνεκερ δεν κρύβει και την χαρά του για την πιθανότητα κατάκτησης του τίτλου από τις «Αλεπούδες»: «Μία από τις πρώτες μου σκέψεις όταν ανέλαβα την εκπομπή, ήταν να μπορέσω να δω την Λέστερ στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x