Stoiximan Super League

Έτοιμος να γράψει ιστορία ο Άρης, για σεφτέ Αστέρας και Απόλλων

Ένα μοναδικό ρεκόρ θα επιχειρήσει να καταρρίψει η ομάδα του Πάκο Ερέρα στα Γιάννενα, ενώ νωρίτερα Αστέρας και Απόλλων θα παλέψουν για τους πρώτους τους πόντους. Την ΑΕΛ υποδέχεται ο Ατρόμητος.

Ιστορία θέλει να γράψει στους «Ζωσιμάδες» ο Άρης, ο οποίος σε περίπτωση νίκης θα έχει πραγματοποιήσει την καλύτερη εκκίνηση σεζόν σε επίπεδο Α’ Εθνικής.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά ο Νίκο Μαρτίνς, ενώ στον πάγκο για τους «κίτρινους» αναμένεται να βρεθούν οι Αναγνωστόπουλος, Κολάσο, Σόουζα, Ναζλίδης, Σιώπης και Κωνσταντινίδης.

Οι Θεσσαλονικείς θα αγωνιστούν με τους Κουέστα, Τζανακάκη, Δεληζήση, Βέλεθ, Μενέντεθ, Ματίγια, Μπάσα, Ντιγκινί, Γκαρσία, Γκάμα και Γιουνές.

Στο απέναντι στρατόπεδο, ο Γιάννης Πετράκης αναμένεται να επαναφέρει τον Λίλα στα χαφ και δίπλα στους δύο στόπερ, Μιχαήλ – Τζημόπουλο, θα προσθέσει τον Σκόνδρα. Εκτός είναι ο Κάστρο, ενώ ο Κρητικός προπονητής του ΠΑΣ θα παίξει πάλι με 3-5-2, με τον Αθανασιάδη να μπαίνει κατά τη διάρκεια του αγώνα, αφού ακόμα δεν είναι 100% έτοιμος.

Στην Τρίπολη, ο Αστέρας φιλοξενεί τον Απόλλωνα Σμύρνης. Οι δύο ομάδες μετά από τρεις αγωνιστικές παραμένουν χωρίς νίκη και πόντο στο πρωτάθλημα. Μάλιστα, έχουν τον ίδιο συντελεστή γκολ (1-4). Στα τρία τελευταία παιχνίδια που έχουν βρεθεί αντιμέτωποι στην Αρκαδία, έχουν ισάριθμες νίκες.

Το άλλο ματς της ημέρας, ο Ατρόμητος υποδέχεται την ΑΕΛ. Η τελευταία νίκη των «βυσσινί» στο Περιστέρι ήταν τον Απρίλιο του 2004, όταν και οι δύο ομάδες συμμετείχαν στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Από τότε οι Περιστεριώτες μετρούν τέσσερις νίκες και τρία ματς έχουν λήξει ισόπαλα, όλα σε επίπεδο Σούπερ Λίγκας.

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου

Αστέρας Τρίπολης-Απόλλων Σμύρνης (18:15, Novasports 1)
Ατρόμητος-ΑΕΛ (19:00, ΕΡΤ)
ΠΑΣ Γιάννινα-Άρης (20:30, Novasports 2)

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου

Ξάνθη-ΟΦΗ (16:00, ΕΡΤ)
Παναθηναϊκός-Λεβαδειακός (19:00, ΕΡΤ)
ΠΑΟΚ-ΑΕΚ (20:30, Novasports 1)

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου

Παναιτωλικός-Λαμία (19:00, ΕΡΤ)
Πανιώνιος-Ολυμπιακός (19:30, Novasports 1)

Η επόμενη (5η) αγωνιστική

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου

ΑΕΛ-Παναιτωλικός (18:15, Novasports 1)
Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα (19:00, ΕΡΤ)
ΟΦΗ-ΑΕΚ (20:30, Novasports 2)

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου

Απόλλων Σμύρνης-Πανιώνιος (16:00, ΕΡΤ)
Λεβαδειακός-Ατρόμητος (18:15, Novasports 2)
Άρης-Αστέρας Τρίπολης (19:00, ΕΡΤ)
Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ (20:30, Novasports 1)

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου

Λαμία-Ξάνθη (19:00, ΕΡΤ)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x