Κύπελλο Ελλάδας

Έτοιμος να γράψει ιστορία ο ΠΑΟΚ!

Το πρώτο νταμπλ της ιστορίας του θέλει να κατακτήσει απόψε ο ΠΑΟΚ, ενώ παράλληλα να πάρει το τρίτο σερί Κύπελλο τα τελευταία τρία χρόνια! Τα πλάνα του Λουτσέσκου.

Με εντυπωσιακό τρόπο θέλει να κλείσει ο ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» κατάφερε μετά από 34 χρόνια να κατακτήσει το πρωτάθλημα και απόψε έχει μία μοναδική ευκαιρία να κατακτήσει το πρώτο νταμπλ της ιστορίας του μέσα στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ (20:30, Cosmote Sport 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Παράλληλα, θα πάρει το τρίτο σερί Κύπελλο και, μάλιστα, με αντίπαλο την «Ένωση» στην Αθήνα.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει τονίσει όλο αυτό το διάστημα, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, πως η σεζόν δεν έχει τελειώσει και αυτή την εβδομάδα φρόντισε να «φτιάξει» τους παίκτες του για τον αποψινό τελικό.

Το ίδιο έχει κάνει, από τη μεριά του, και ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος έχει στείλει το μήνυμα και έχει ζητήσει και το Κύπελλο Ελλάδας, μετά τη φετινή πορεία που είχε η ομάδα στη Σούπερ Λίγκα, ενώ σήκωσε τον τίτλο όντας αήττητη.

Στο καθαρά αγωνιστικό σκέλος, ο Ρουμάνος τεχνικός αναμένεται να παρατάξει με σύστημα 4-2-3-1 τους «ασπρόμαυρους». Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Πασχαλάκης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Γιαννούλη, Κρέσπο, Βαρέλα και Μάτος.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι ο Ολιβέρα και ο Σάχοφ, με τον Πέλκα σε πιο ελεύθερο ρόλο. Στα πλάγια θα είναι ο Μπίσεσβαρ και ο Λημνιός, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Άκπομ. Εκτός είναι ο Βιεϊρίνια μαζί με τους Μαουρίσιο και Βέρνμπλουμ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x