Stoiximan Super League

Έτοιμος ο Μαρτίνς για τις πρώτες εισηγήσεις στον Ολυμπιακό

Ο Χριστόφορος Ευαγγελάτος γράφει στο sport-fm.gr πως ο Πέδρο Μαρτίνς έρχεται στην Ελλάδα, έχοντας πάρει τις περισσότερες αποφάσεις αναφορικά με τις εισηγήσεις που θα κάνει στη διοίκηση του Ολυμπιακού.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς θα είναι στην χώρα μας την Παρασκευή και θα παρακολουθήσει το κυριακάτικο παιχνίδι των πειραιωτών με τον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη. Ο 48χρονος κόουτς της ομάδας του λιμανιού έρχεται στη χώρα μας έχοντας πάρει τις περισσότερες αποφάσεις, αναφορικά με τις εισηγήσεις που θα κάνει στη διοίκηση για τους παίκτες που είναι στο ρόστερ της ομάδας του λιμανιού.

Ο Μαρτίνς έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα και το διάστημα που βρίσκονταν στην πατρίδα του, στην παρακολούθηση της φετινής πορείας του Ολυμπιακού και είναι έτοιμος να κάνει τις εισηγήσεις του στην διοίκηση του συλλόγου. Θα πρέπει εδώ να σημειωθεί ότι κατά το διάστημα της πρώτης παρουσίας του στην χώρα μας είχε μια συνάντηση με τον Σεμπά. Μίλησε με τον Βραζιλιάνο εξτρέμ αλλά είναι ξεκάθαρο πως ο λατινοαμερικάνος δεν πρόκειται να συνεχίσει και την επόμενη σεζόν στους πειραιώτες.

Είναι λοιπόν πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να θελήσει ο νέος τεχνικός των ερυθρόλευκων να μιλήσει και με άλλους παίκτες της ομάδας. Κανείς λοιπόν δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο κι άλλων συναντήσεων του Πέδρο Μαρτίνς και με άλλους παίκτες του Ολυμπιακού, μετά από το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

Ένα στοιχείο που επίσης δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητο, αφορά το βάρος που έριξε ο Μαρτίνς, το τελευταίο δεκαήμερο που βρίσκεται στην πατρίδα του, στην ανάλυση των δανεικών παικτών του Ολυμπιακού και κυρίως των Ελλήνων. Οι πρώτες πληροφορίες λοιπόν αναφέρουν πως ο Μαρτίνς έχει μια πρώτη εικόνα για τρεις – τέσσερις περιπτώσεις αλλά το σίγουρο είναι πως θα περιμένει την προετοιμασία για να κάνει το τελικό τσεκάρισμα.

Ο 48χρονος τεχνικός των ερυθρόλευκων γνωρίζει πολύ καλά ότι έχει την ευκαιρία να χτίσει από την αρχή τον Ολυμπιακό και δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην σωστή ανάλυση του ρόστερ θέλοντας πρώτα απ’ όλα να κάνει τις εισηγήσεις για την παραμονή των παικτών που θεωρεί ότι έχουν θέση στο πλάνο του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x