Stoiximan Super League

Έτοιμος ο Μαυρομμάτης, αποφασίζει για τερματοφύλακα ο Δώνης

Ο Φάνης Μαυρομμάτης επέστρεψε στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού.

Στην τελική ευθεία μπήκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με τον ΟΦΗ. Οι «πράσινοι» προπονήθηκαν σήμερα το απόγευμα στο Κορωπί, με τον Γιώργο Δώνη να βλέπει τον Φάνη Μαυρομμάτη να επιστρέφει και να τίθεται στη διάθεσή του για το ματς στο Ηράκλειο. Ο νεαρός αμυντικός ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε χθες.

Από εκεί και πέρα, σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων μπήκε και ο Ξενόπουλος. Μετά και τον τραυματισμό του Κότσαρη, οι «πράσινοι» θα αποφασίσουν αν θα πάρουν στην Κρήτη τον νεαρό τερματοφύλακα, ο οποίος είναι τρίτος στην ιεραρχία. Ακόμη δεν μπορούμε να πούμε κάτι με σιγουριά. Κι αυτό διότι ο Ξενόπουλος έχει κάνει μόνο μια προπόνηση και στο σημερινό διπλό ο Χριστογιώργος, ο τέταρτος πορτιέρε της ομάδας, ήταν αυτός που συμμετείχε περισσότερο.

Αποφόρτιση έκανε ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης, ενώ ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία ακολούθησαν Γιόχανσον, Μουνιέ, Κουλιμπαλί και Σέχου.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις με μπάλα και ασκήσεις κατοχής, ενώ έκλεισε με οικογενειακό δίτερμα. Οι «πράσινοι» θα γυμναστούν ξανά αύριο το πρωί και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή για ΟΦΗ.

Διονύσης Δεσύλλας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x