Stoiximan Super League

Έτσι βλέπεις ΑΕΚ στη Ριζούπολη

Τους τρόπους με τους οποίους οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθεύονται εισιτήρια του σαββατιάτικου αγώνα με την ΑΕΚ ανακοίνωσε ο Απόλλων Σμύρνης.

Ενημέρωση στους φιλάθλους που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το παιχνίδι του Σαββάτου με την ΑΕΚ έκανε ο Απόλλων Σμύρνης.

Με ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ γνωστοποίησε ότι τα εισιτήρια του αγώνα με την «Ένωση» θα βγουν στην κυκλοφορία από την Πέμπτη.

Όπως αναφέρεται, η διάθεσή τους θα γίνεται από το γήπεδο της Ριζούπολης, ενώ τονίζεται ότι ήδη η ζήτησή τους είναι αυξημένη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ

«Αρχίζει αύριο Πέμπτη (18/10/2018) η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα Απόλλων Σμύρνης-ΑΕΚ (20/10/2018, 19:00) στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος της Super League Σουρωτή.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται τις καθημερινές από τις 10:00 έως τις 20:00 από το εκδοτήριο που βρίσκεται έξω από τη Θύρα 1, στο γήπεδο “Γεώργιος Καμάρας”. Το Σάββατο, η διάθεση των εισιτηρίων θα αρχίσει από τις 09:00.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων και λόγω της ιδιαίτερα αυξημένης ζήτησης οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προμηθευτούν το ταχύτερο δυνατό τα εισιτήριά τους προκειμένου να αποφευχθούν καθυστερήσεις και ουρές στα εκδοτήρια την ημέρα του αγώνα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x