Europa League

Έτσι γιορτάζει ο Αντούριθ!

Ο… killer χρόνια δεν κοιτά! Λίγες μέρες αφότου μπήκε στα 37 του χρόνια(!), ο Αντούριθ σκόραρε δις, οδηγώντας την Αθλέτικ Μπιλμπάο σε θρίαμβο επί της Σπαρτάκ στη Μόσχα, 1-3!

Δεν καταλαβαίνει τίποτα ο Άριτς Αντούριθ!

Αν και από την περασμένη Κυριακή (11/2) διανύει το 37ο έτος της ηλικίας του(!), ο σπουδαίος Βάσκος φορ γιόρτασε τα γενέθλιά του… συνεχίζοντας να «ματώνει» τα δίχτυα (και) του Europa League -και αποδεικνύοντας πως ο… killer χρόνια δεν κοιτά!

Με δύο γκολ, λοιπόν και μάλιστα, από το πρώτο ημίχρονο, ο «γερόλυκος» επιθετικός πήρε την Αθλέτικ Μπιλμπάο -για άλλη μία φορά- από το… χέρι, οδηγώντας τη σε θρίαμβο με σκορ 3-1 επί της Σπαρτάκ, στη Μόσχα, με την ομάδα της Βασκονίας να βρίσκεται με το 1,5 πόδι, πλέον, στους «16» της δεύτερης τη τάξει διοργάνωσης της Ευρώπης!

Και δεν κατάφερε ΜΟΝΟ αυτό ο Αντούριθ: Με τα δύο τέρματά του, έφτασε τα 5 στους τελευταίους επτά αγώνες της Αθλέτικ στο Europa, τα 17 στους τελευταίους… 17 και τα 30 σε 38 αναμετρήσεις, συνολικά, «σκαρφαλώνοντας» στην 4η θέση του πίνακα των σκόρερ όλων των εποχών στο Κύπελλο UEFA, νυν Europa League!

Είναι πίσω, δηλαδή, πια, μόνο από τους Φαλκάο (31), Χούντελαρ (34) και Λάρσον (40)!

Στο 22' και στο 39' «χτύπησε» ο φορ των «λιονταριών» στη ρωσική πρωτεύουσα, με τον Μικέλ Ρίκο να «γράφει» το απίστευτο 3-0 για τους φιλοξενούμενους πριν «βγει» το πρώτο 45λεπτο! Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν στο 60' με τον Λουίς Αντριάνο, αλλά δεν γλίτωσαν τη «βαριά» ήττα και θα πάνε για… τουρισμό στο Μπιλμπάο για τη ρεβάνς.



Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x