Stoiximan Super League

Έτσι παρατάσσει ο Ουζουνίδης την ΑΕΚ στην Τούμπα

Δείτε τις σκέψεις του προπονητή της ΑΕΚ για το μεγάλο ματς της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν πρόλαβε καλά-καλά να κάνει δοκιμή εν όψει του ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και σήμερα ανακοινώνει την αποστολή που θα πετάξει για Θεσσαλονίκη.

Ο προπονητής της «Ένωσης» θα επαναφέρει το 4-2-3-1 και στις περισσότερες θέσεις τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Ο Μπάρκας θα είναι κάτω από τα δοκάρια, το δίδυμο Λαμπρόπουλος-Οικονόμου στα στόπερ δεν σπάει, ενώ ο Μπακάκης θα είναι δεξί μπακ. Για το αριστερό άκρο άμυνας ο Λόπες έχει προβάδισμα έναντι του Χουλτ και για την ώρα φαίνεται πως δεν είναι έχει πολλές πιθανότητες να τους δούμε μαζί με τον Σουηδό μπακ και τον Πορτογάλο εξτρέμ. Σιμόες και Γαλανόπουλος θα είναι τα δύο κεντρικά χαφ, με τον Μάνταλο σε ρόλο αριστερού εξτρέμ, ενώ ο Μπακασέτας είναι φαβορί για τη θέση στο άλλο άκρο. Δεν είναι απίθανο Μάνταλος ή Μπακασέτας να παίξουν πίσω από τον Λιβάγια και να επιλεγεί ο Λόπες ή ο Γκάλο αντίστοιχα στα άκρα. Ο Λιβάγια θα είναι σίγουρα βασικός παίζοντας σε ελεύθερο ρόλο αν προτιμηθεί ο Πόνσε για την κορυφή της επίθεσης και πιο μπροστά αν η επιλογή του προπονητή είναι ο Κλωναρίδης.

Η προετοιμασία ολοκληρώνεται σήμερα και όλα δείχνουν πως εκτός αποστολής θα είναι ο Άλεφ, που χθες είχε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς. Αυτό σημαίνει πρακτικά πως οι εναλλακτικές λύσεις για τη θέση του κεντρικού χαφ θα είναι ο ξεχασμένος Μοράν και ο Τσόσιτς, που εξελίσσεται σε πασπαρτού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x