Stoiximan Super League

Έτσι πρέπει να δουλεύει ο Ολυμπιακός στις μεταγραφές

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να προχωρήσει σε μια μεταγραφική κίνηση που έχει μεγάλο ενδιαφέρον και συνδέεται με την παρακολούθηση παικτών από τον Μοντέστο στη Γαλλία. Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να προχωρήσει σε μια μεταγραφική κίνηση που έχει μεγάλο ενδιαφέρον και συνδέεται με την παρακολούθηση παικτών από τον Φρανσουά Μοντέστο στην Γαλλία. Οι ερυθρόλευκοι φαίνεται πως έχουν «κλείσει» τον νεαρό Σενεγαλέζο στόπερ Ουσεϊνού Μπα και αν μη τι άλλο ο Ολυμπιακός έχει κάθε λόγο να επιμένει σε τέτοιου είδους κινήσεις.

Οι προηγούμενες επιλογές που έχουν κάνει οι ερυθρόλευκοι από την γαλλική αγορά, έχουν αποδείξει πως αυτός είναι ο σωστός δρόμος για την ομάδα του Πειραιά, αλλά για να το γενικεύσουμε, για όλες τις ελληνικές ομάδες. Έτσι πρέπει να δουλεύουν οι ελληνικοί σύλλογοι σε ότι αφορά το σκάουτινγκ και είναι μεγάλη υπόθεση ότι ο Ολυμπιακός κάνει αυτές τις μεταγραφικές κινήσεις.

Θυμίζουμε τις περιπτώσεις των Μαζουάκου, Σισέ, Καμαρά για να αναφέρουμε τις πιο επιτυχημένες επιλογές που έχουν γίνει από τους πειραιώτες, από την γαλλική αγορά.

Ασφαλώς και δεν είναι εφικτό όλες οι μεταγραφές να «βγαίνουν» λίρα εκατό, αλλά ο Ολυμπιακός έχει κάνει πολύ προσεκτικές κινήσεις από το γαλλικό πρωτάθλημα κι έχει εκμεταλλευτεί τις γνώσεις και τις διασυνδέσεις του Μοντέστο και του Καρεμπέ. Παλιότερα και του Πιέρ Ισά.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν προχωράει στην απόκτηση ενός ακόμα νεαρού ταλαντούχου παίκτη από την Γαλλία, μετά από εισήγηση του επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ, Φρανσουά Μοντέστο.

Ο πρώην μέσος των ερυθρόλευκων έχει παρακολουθήσει από κοντά τον 23χρονο Σενεγαλέζο, έχει συγκεντρώσει πολλές πληροφορίες και θεωρεί ότι ο Ολυμπιακός πρέπει ν’ ασχοληθεί με την περίπτωση του αριστεροπόδαρου κεντρικού αμυντικού.

Γίνεται εύκολα αντιληπτό πως η έρευνα του Ολυμπιακού στην γαλλική αγορά δεν σταματά ποτέ. Ο Μοντέστο και ο Καρεμπέ (κυρίως όμως ο πρώτος) συνεχίζουν την παρακολούθηση πολλών παικτών στην Γαλλία και αυτό είναι ένα πλάνο στο οποίο επιμένει και καλά κάνει ο Ολυμπιακός.

Καλοί παίκτες και σε νεαρή ηλικία υπάρχουν παντού και οι ερυθρόλευκοι δίνουν πολύ μεγάλη σημασία στο σκάουτινγκ. Δεν χωρά αμφιβολία πως έχουν δικαιωθεί με τις επιλογές που έχουν κάνει.

Όταν για παράδειγμα έγιναν γνωστές οι μεταγραφές του Σισέ και του Καμαρά, τα φώτα της δημοσιότητας δεν στράφηκαν πάνω στους δύο παίκτες, αλλά σε άλλες μεταγραφικές κινήσεις των ερυθρόλευκων, οι οποίες ήταν πολύ πιο δαπανηρές.

Ωστόσο στο γήπεδο αποδείχθηκε πως οι δύο συγκεκριμένοι παίκτες είναι κάτι παραπάνω από πολύτιμοι για τους ερυθρόλευκους και τα ονόματα τους βρίσκονται ήδη σε μεταγραφικές ατζέντες μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x