Europa League

Έτσι σκέφτεται να παρατάξει τον Ολυμπιακό κόντρα στον ΑΠΟΕΛ ο Μπέντο! (audio)

Πειράματα… τέλος! Ο Πάουλο Μπέντο επαναφέρει το 4-2-3-1, με Φορτούνη-Μάριν βασικούς. Δείτε την πιθανή ενδεκάδα του Ολυμπιακού, όπως τη μετέφερε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Η παταγώδης αποτυχία του 4-4-2 στη Λάρισα -και το γεγονός ότι σε περίπτωση νέας αποτυχίας, θα… σφίξουν ακόμη περισσότερα τα γάλατα- «αναγκάζει» τον Πάουλο Μπέντο να σταματήσει τις δοκιμές και να επαναφέρει το 4-2-3-1, στην αυριανή (29/9, στις 22:05) αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΑΠΟΕΛ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, μάλιστα, όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπολος, πιθανότατα, θα χρησιμοποιήσει για πρώτη φορά μαζί, ως βασικούς, τον Κώστα Φορτούνη και τον Μάρκο Μάριν!

Πιο αναλυτικά, ο προπονητής των Πειραιωτών αναμένεται, σύμφωνα με όσα έχει δείξει στις τελευταίες προπονήσεις, να «κατεβάσει τους εξής ποδοσφαιστές:

Λεάλι κάτω από τα γκολπόστ, με τον Ιταλό να παίζει και στο δεύτερο ματς των «ερυθρόλευκων» στους ομίλους του Europa League.

Στην άμυνα, έστω και με ένεση, επανέρχεται στο αριστερό άκρο ο Ντε Λα Μπέγια, με τον Φιγκέιρας δεξιά και στόπερ τους Μποτία και Ντα Κόστα.

Από εκεί και πέρα, Μιλιβόγεβιτς και Καμπιάσο θα είναι στα χαφ, με τους Φορτούνη, Ελιουνούσι (ή Σεμπά) και Μάριν να βρίσκονται μπροστά τους και πίσω από τον μοναδικό προωθημένο, Μπράουν Ιντέγε.

Για τον Νορβηγό, να σημειώσουμε πως έχει δεχθεί ένα χτύπημα στη Λάρισα και υπάρχει ένα ενδεχόμενο να μην ξεκινήσει. Όσο για τους Φορτούνη και Μάριν, το πιθανότερο είναι ότι ο Έλληνας διεθνής θα πάει στα πλάγια (αριστερά) και ο Γερμανός θα παίξει ως «10άρι». Μπορεί, ωστόσο, να γίνει και το ανάποδο. Κυριακή κοντή γιορτή…

Ακούστε το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού από τον Κώστα Νικολακόπουλο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x