Stoiximan Super League

Έτσι την «έσκασε» ο Λάζαρος στον Επασί

Ο Λάζαρος έκανε το απρόβλεπτο στην εκτέλεση του φάουλ κι αυτή η ενέργεια του διεθνούς άσου αιφνιδίασε τον πορτιέρε του Λεβαδειακού. Γράφει ο Χριστόφορος Ευαγγελάτος.

Αναφερθήκαμε στο sport-fm.gr λίγες ώρες πριν από την πρεμιέρα του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα στις δυσκολίες που θα αντιμετώπιζαν οι ερυθρόλευκοι στο ματς με τον Λεβαδειακό κι έτσι ακριβώς έγινε.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Προφανώς και δεν έχουμε μαντικές ικανότητες. Αρκεί όμως μια και μόνο ματιά στα προηγούμενα παιχνίδια του Ολυμπιακού με τους Βοιωτούς για να καταλάβει πως ο Λεβαδειακός βάζει δύσκολα στους ερυθρόλευκους τα τελευταία χρόνια.

Επίσης ο Άκης Μάντζιος είναι ένας προπονητής που είναι πάντα καλά «διαβασμένος» στα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό και δεν χωρά αμφιβολία πως ο Έλληνας τεχνικός είχε προετοιμάσει καλά το αμυντικό πλάνο της ομάδας του για να αντιμετωπίσει τους πειραιώτες στο Καραϊσκάκη.

Οι ερυθρόλευκοι κατάφεραν τελικά ν’ αποφύγουν την γκέλα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, χάρη στο γκολ που πέτυχε ο Χριστοδουλόπουλος στο 62’. Και ήταν ένα γκολ που είχε την «σφραγίδα» του διεθνούς εξτρέμ λόγω του τρόπου με τον οποίο εκτέλεσε το φάουλ ο 32χρονος άσος του Ολυμπιακού.

Όσοι παρακολούθησαν με προσοχή τον τρόπο που εκτέλεσε το φάουλ ο Χριστοδουλόπουλος μπορούν να καταλάβουν ότι ο διεθνής ακραίος επιθετικός του Ολυμπιακού την «έσκασε» στον Επασί, ο οποίος έκανε μια… ντουζίνα αποκρούσεις στο χθεσινό ματς.

Ο Λάζαρος έκανε το απρόβλεπτο στην εκτέλεση του φάουλ κι αυτή η ενέργεια του διεθνούς άσου αιφνιδίασε τον πορτιέρε του Λεβαδειακού, ο οποίος ήταν με διαφορά ο κορυφαίος παίκτης των φιλοξενούμενων. Ο Χριστοδουλόπουλος έκανε το δύσκολο γιατί έχει εμπιστοσύνη στις δυνατότητες του και επέλεξε να περάσει την μπάλα δίπλα και όχι πάνω από το τείχος. Ο Επασί περίμενε εκτέλεση πάνω από το τείχος και γι’ αυτό τον λόγο είχε κάνει βήματα προς την δεξιά του γωνία.

Ο Χριστοδουλόπουλος θέλησε να αιφνιδιάσει τον τερματοφύλακα του Λεβαδειακού και τα κατάφερε με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο, γιατί είναι ξεκάθαρο ότι ο Επασί δεν περίμενε αυτή την σκέψη από τον αντίπαλο του. Ο Λάζαρος έκανε πάντως το απρόβλεπτο και του βγήκε σε καλό, πετυχαίνοντας το πέμπτο του γκολ σε τέσσερα επίσημα παιχνίδια με την ομάδα του λιμανιού.

Όπως θα είδατε, όταν ο Επασί κατάλαβε πως ο Λάζαρος πέρασε την μπάλα από την εξωτερική πλευρά του τείχους έκανε δυο βήματα για να πάει στην άλλη γωνία αλλά ήταν εμφανές πως δεν μπορούσε να αντιδράσει. Ήταν πραγματικά το τέλειο σουτ από τον Χριστοδουλόπουλο και είναι πολύ μεγάλη υπόθεση για τους πειραιώτες πως μετά τον Φορτούνη έχουν έναν ακόμα παίκτη που μπορεί να σκοράρει με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Φάνηκε στο χθεσινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό να κατακτά τρεις πολύτιμους βαθμούς από το εντυπωσιακό φάουλ του Λάζαρου. Ίσως στην διάρκεια της σεζόν να δούμε και τον Νάτχο να παίρνει πρωτοβουλίες σε στατικές φάσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x