Stoiximan Super League

Έτσι το… γυρίζει ο Μαρίνος

Τη διακοπή του πρωταθλήματος προσπαθεί να εκμεταλλευτεί ο Μαρίνος Ουζουνίδης δουλεύοντας πάνω στις αδυναμίες που βγάζει η ΑΕΚ στο παιχνίδι της.

Επιχείρηση ανασύνταξης της ΑΕΚ.

Η Ένωση έχει να καλύψει σημαντικό έδαφος στη βαθμολογία της Super League, καθώς μετά και από την εντός έδρας ήττα από τον Ατρόμητο, βρίσκεται στο -9 από την κορυφή και τον ΠΑΟΚ, στο -7 από τους Περιστεριώτες, στο -3 από τον Ολυμπιακό και στο -1 από την Ξάνθη.

Οι «κιτρινόμαυροι» γνωρίζουν ότι έχουν δύσκολο έργο, ότι παρά τις άτυχες στιγμές δεν έχουν παρουσιάσει το πρόσωπο που πρέπει το τελευταίο χρονικό διάστημα και παράλληλα πιστεύουν ότι μπορούν να ανατρέψουν την κατάσταση.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης προσπαθεί να εκμεταλλευτεί το κενό που υπάρχει λόγω εθνικών ομάδων και δουλεύει αυτές τις ημέρες πάνω στις αδυναμίες της ομάδας του στα Σπάτα. Δεν είναι μόνος ένας ο τομέας του παιχνιδιού που θέλει να βελτιώσει, αλλά όπως αναφέρεται στην «Ώρα», το πρώτο μέλημα είναι να μπορέσουν να ξαναβρούν την αποτελεσματικότητα τους στην επίθεση οι «κιτρινόμαυροι», ενώ την Πέμπτη δούλεψε στην επιθετική τακτική, διότι ποντάρει πολύ στους αυτοματισμούς που θέλει να βγάζουν οι ομάδες του.

Παράλληλα, ο 50χρονος τεχνικός θέλει σε βάθος χρόνου να ανοίξει περισσότερο το rotation, βάζοντας περισσότερους παίκτες στην εξίσωση και να αξιοποιήσει παραπάνω τους Μπογέ, Αλμπάνη, Γιαννιώτα και Γιακουμάκη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x