Stoiximan Super League

Ευαγγελάτος στον ΣΠΟΡ FM: «Αυτή είναι η διαφορά του Ολυμπιακού στη φετινή μεταγραφική περίοδο»

Η απόκτηση του Μπογκανί αποδεικνύει ότι φέτος ο Ολυμπιακός κινείται διαφορετικά στη μεταγραφική περίοδο ανέφερε ο Χριστόφορος Ευαγγελάτος.

Περισσότερο... σοφός σχετικά με τον τρόπο που κινείται μεταγραφικά ενόψει των εφετινών προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ είναι ο Ολυμπιακός.

Όπως σχολίασε στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Χριστόφορος Ευαγγελάτος, οι ερυθρόλευκοι έχουν διαφοροποιήσει την τακτική τους στον τομέα αυτό κάτι που φέρνει μεγάλη αισιοδοξία για την ετοιμότητα που θα έχει η ομάδα στα παιχνίδια της για την είσοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ συγκριτικά με τα περσινά.

«Το περασμένο καλοκαίρι ο Ολυμπιακός δεν είχε κάνει μεταγραφικές κινήσεις πριν παίξει στα προκριματικά, σε τέτοιο επίπεδο που θα μπορούσαν να τον ωθήσουν να πετύχει τον στόχο του. Τώρα όμως παίρνει έναν επιθετικό, ο οποίος είναι πολύ καλή περίπτωση θα τον ισχυροποιήσει και εάν μάλιστα, σε σύντομο χρονικό διάστημα, που είναι και ο στόχος, πάρει έναν στόπερ και έναν εξτρέμ θα έχει προσθέτει τρεις ενδεκαδάτους παίκτες στο ρόστερ του», ανέφερε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x