Stoiximan Super League

Ευκαιρία καριέρας για τον Σεμέδο

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς επέμεινε για την απόκτηση του και ο Ρούμπεν Σεμέδο αναμένεται απόψε στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στους ερυθρόλευκους.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς επέμεινε για την απόκτηση του και ο Ρούμπεν Σεμέδο αναμένεται απόψε στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στους ερυθρόλευκους.

Μια μεταγραφή που κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο τον 49χρονο τεχνικό των ερυθρόλευκων. Ο Μαρτίνς ξέρει τους λόγους που χαμογελά μαθαίνοντας για την επικείμενη υλοποίησης της μεταγραφής γιατί ξέρει πολύ καλά τον παίκτη και αυτά που μπορεί να προσφέρει στους ερυθρόλευκους.

Ο Μαρτίνς μίλησε με τον συμπατριώτη του, ανέλυσε το πλάνο που έχει στο μυαλό του και σε αυτό το πλάνο ο Σεμέδο έχει περίοπτη θέση. Κι αυτό είναι κάτι που έκανε και τον Πορτογάλο αμυντικό να χαμογελάσει γνωρίζοντας καλά την ευκαιρία που του παρουσιάζεται.

Ο 25χρονος στόπερ είναι πανέτοιμος για την ευκαιρία της ζωής του, είναι πανέτοιμος για να επαναφέρει την καριέρα του σε top επίπεδο. Γνωρίζει καλά πως ο Ολυμπιακός μπορεί να του προσφέρει πολλά και γι’ αυτό τον λόγο άλλωστε έρχεται για να παίξει στην χώρα μας.

Γιατί γνωρίζει πολύ καλά ότι μέσα από τον Ολυμπιακό μπορεί να κάνει την διαφορά και να επανέλθει στο επίπεδο που οδήγησε την Βιγιαρεάλ να δώσει 14 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του.

Ο Μαρτίνς μίλησε πολύ με τον παίκτη πριν εισηγηθεί την απόκτηση του. Και ο Σεμέδο έρχεται στην Ελλάδα έχοντας στο μυαλό του πως δεν πρέπει ν’ αφήσει αυτή την ευκαιρία να χαθεί. Τα όσα είπε στον προπονητή του Ολυμπιακού έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στην απόφαση του Μαρτίνς κι ένα είναι το σίγουρο.

Ο Σεμέδο έρχεται στην χώρα μας για βασική επιλογή στο κέντρο της άμυνας κι αυτοί που γνωρίζουν τις δυνατότητες του Πορτογάλου αυτό επισημαίνουν. Ότι ο καλός Σεμέδο είναι επιλογή που θα κάνει την διαφορά στο κέντρο άμυνας των ερυθρόλευκων.

Το ζητούμενο βέβαια είναι να δείξει ο 25χρονος στόπερ τις ικανότητες του στο γήπεδο και ο Μαρτίνς θεωρεί πως ο Σεμέδο αξίζει την ευκαιρία.

Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός είναι αποφασισμένος να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα του, γνωρίζοντας ότι ο Ολυμπιακός του προσφέρει αυτή την δυνατότητα. Ο Σεμέδο μπορεί να γίνει σημείο αναφοράς στην αμυντική γραμμή των ερυθρόλευκων και αυτή είναι και η εκτίμηση του προπονητή των πειραιωτών.

Είπαμε, ο Σεμέδο ξέρει ότι έχει μπροστά του μια ευκαιρία να αναγεννήσει την καριέρα του και δεν θέλει να την χάσει. Είναι σε καλή ηλικία για να κάνει την διαφορά και είναι στο χέρι του να δικαιώσει τον τεχνικό του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x