Super League 2

Εύκολα ο Ηρακλής, κόλλησε ξανά η Παναχαϊκή

Επέστρεψε… για τα καλά ο Ηρακλής, που επιβλήθηκε 3-0 του Αήττητου στα Σπάτα, στη 15η αγωνιστική της Football League. Τρίτη σερί ισοπαλία για την Παναχαϊκή, που ισοφαρίστηκε σε 1-1 από τη Δόξα Δράμας.

Πήρε τα πάνω του ο Ηρακλής! Δείχνοντας τη δύναμή του για δεύτερη σερί αγωνιστική, η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου πέρασε με 3-0 από τα Σπάτα και έδειξε να επιστρέφει για τα καλά στα θετικά αποτελέσματα.

Οι «κυανόλευκοι» έκαναν αισθητή την παρουσία τους με το «καλημέρα», ανοίγοντας, μάλιστα, το σκορ στο 15’ με σουτ του Πασά, ενώ στο 39’ ο Ντούνης με σουτ στην επαναφορά από απόκρουση του Κοκκαλά έκανε το 2-0. Η κυριαρχία του Ηρακλή στον αγωνιστικό χώρο συνεχίστηκε και στο δεύτερο μισό, με τον Μουμίν στο 78’ να έχει δοκάρι και τον Παναγιωτούδη να διαμορφώνει το τελικό σκορ στο 90’.

Σε τρίτη σερί ισοπαλία υποχρέωσε την Παναχαϊκή η Δόξα Δράμας, ισοφαρίζοντας σε 1-1 σε ματς που «άναψε» στο τελευταίο τέταρτο. Οι Δραμινοί ήταν αυτοί που διατήρησαν ελαφρά υπεροχή στο πρώτο μισό, πιέζοντας κυρίως με τον Πέρεθ, με τους Πατρινούς να ανεβάζουν την απόδοσή τους στο δεύτερο μισό και να κυνηγούν περισσότερο το γκολ. Κάτι που κατάφεραν, τελικά, στο 74’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ελευθεριάδη μετά από ανατροπή του Βιτλή στον Κυνηγόπουλου. Η απάντηση των γηπεδούχων όμως ήταν άμεση, με τον Κοσκουνά από κοντά να διαμορφώνει το τελικό 1-1.




Επική ανατροπή και μάλιστα με δέκα παίκτες πέτυχε ο Νέος Βόλος που πέρασε με 3-1 από τη Σπάρτη. Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που πήραν τα ηνία στο σκορ μόλις στο έκτο λεπτό με πλασέ του Βλαχομήτρου, ενώ στο 22’ ο Πίτου Γκαρσία με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πίτου Γκαρσία. Στο 71’ οι ισορροπίες άλλαξαν, με τον Πέντα να αφήνει τους Βολιώτες με παίκτη λιγότερο, όμως αυτοί δεν… πτοήθηκαν. Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Πίσπα πήραν τα ηνία του σκορ στο 88’, ενώ στις καθυστερήσεις ο ίδιος έκανε το 3-1.

Την αήττητη πορεία του στην κορυφή της βαθμολογίας συνεχίζει ο Απόλλων Λάρισας, που επικράτησε 1-0 του Καραϊσκάκης την Άρτα. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε στο 30’ ο Χατζής, μετά από εκτέλεση φάουλ του Μαρκολίνο, για το οποίο διαμαρτύρονται έντονα οι γηπεδούχοι.

Αιφνιδίασε τον Εργοτέλη ο Ηρόδοτος στο κρητικό ντέρμπι και επικράτησε 1-0. Με γκολ του Γιαλούση στο πέμπτο λεπτό του ματς ο σύλλογος της Νέας Αλικαρνασσού πανηγύρισε σημαντικό τρίποντο. Οι «κιτρινόμαυροι» πίεσαν για την ισοφάριση, έχοντας, μάλιστα, δοκάρι στο 19’ και στις καθυστερήσεις του ματς, όμως δεν κατάφεραν να αποφύγουν την πρώτη τους φετινή ήττα.

Την τρίτη του σερί νίκη πήρε η Κέρκυρα, λυγίζοντας με 1-0 τον ΑΟΧ Κισσαμικό. Οι Φαίακες είχαν τον έλεγχο του ματς, με τους Χανιώτες να έχουν σε μεγάλη μέρα τον Λαζαρίδη κάτω από τα δοκάρια. Τελικά, όμως, κατάφερε να τους λυγίσει ο Τουράμ στο 81’ με κεφαλιά, για το τελικό 1-0.

Αναλυτικά, η 15η αγωνιστική:
Σάββατο 1/12
Πλατανιάς-Τρίκαλα 2-0
(27’ Νίλι, 48’ Μιγκέλ)

Αιγινιακός-Απόλλων Πόντου 2-2
(17’, 68’ Δούμτσιος – 56’ πεν, 75’ πεν. Πορτουλίδης)

Κυριακή 2/12 - 15:00
Δόξα Δράμας-Παναχαϊκή 1-1
(78’ Κουσκουνάς - 74’ πεν. Ελευθεριάδης)

Σπάρτη-Νέος Βόλος 1-3
(6’ Βραχομήτρος – 22’ Πίτου Γκαρσία, 88’, 90+1’ Πίσπας)

Αήττητος Σπάτων-Ηρακλής 0-3
(15’ Πασάς, 39’ Ντούνης, 90’ Παναγιωτούδης)

Καραϊσκάκης-Απόλλων Λάρισας 0-1
(30’ Χατζής)

Ηρόδοτος-Εργοτέλης 1-0
(5’ Γιαλούσης)

Κέρκυρα-Κισσαμικός 1-0
(81’ Τουράμ)

Η επόμενη (16η) αγωνιστική:
Σάββατο 8/12 – 15:00
Εργοτέλης – Κέρκυρα (ΕΡΤ3)
Κυριακή 9/12 – 15:00
Απόλλων Λάρισας – Δόξα Δράμας (ΕΡΤ3)
Αήττητος Σπάτων – Σπάρτη
Βόλος – Πλατανιάς
Ηρακλής – Καραϊσκάκης
Τρίκαλα – Ηρόδοτος
Παναχαϊκή – Απόλλων Πόντου
ΑΟΧ Κισσαμικός – Αιγινιακός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x