Κύπελλο Ελλάδας

Εύκολη «τεσσάρα» ο Λεβαδειακός με τον Άρη Αβάτου

Την πρώτη του νίκη στη φάση των ομίλων του Κυπέλλου κατέκτησε σήμερα ο Λεβαδειακός, ο οποίος επικράτησε 4-0 του Άρη Αβάτου.

Μετά από επτά ήττες στα παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι τώρα ο Λεβαδειακός πανηγυρίζει και μια νίκη. Η ομάδα της Βοιωτίας συνέτριψε 4-0 τον Άρη Αβάτου σε ματς για τη δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου.

Ο Λεβαδειακός ήταν σαφώς ανώτερος του αντιπάλου κάτι που το απέδειξε εύκολα στον αγωνιστικό χώρο, ειδικότερα με την απόδοσή του στο β’ ημίχρονο.

Μόλις στο 16ο λεπτό ο Στανόγεβιτς έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι, δείχνοντας τις προθέσεις των γηπεδούχων. Στο 27ο λεπτό κατάφερε –τελικά- να ανοίξει το σκορ με κεφαλιά, με τον τερματοφύλακα του Άρη Αβάτου να κάνει όμως και λάθος στην επέμβασή του.

Από το 77ο λεπτό του αγώνα ο Λεβαδειακός πέτυχε άλλα τρία τέρματα, αρχικά με τον Ιωαννίδη. Στη συνέχεια ο Λιάγκας έκανε το 3-0 (83’) μετά από ασίστ του Μητρόπουλου.

Το τελικό 4-0 το διαμόρφωσε ο Μητρόπουλος στο 87ο λεπτό μετά από σέντρα του Χατζηλάμπρου.

Λεβαδειακός: Μπάγιτς, Παντελιάδης (82' Λιάγκας), Φαβάρο, Κρνέτα, Χατζηλάμπρος, Καθάριος, Όμο, Νανγκίς (66’ Μαρκόβσκι), Στανόγεβιτς (66’ Μητρόπουλος), Σαβαντογκό & Ιωαννίδης.
Άρης Αβάτου: Αμουτζάκης, Μίλερ, Μπουντακίδης, Παπαδιώτης, Κουτσούμπας, Ταχτσίδης, Σαριγιαννίδης, Δόντσος (72’ Ζωσιμίδης), Σιχλοιμίρης, Γκέκας & Κρασώνης (46’ Αριόγλου).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x