Euro 2024

Πρωτιά για Γκέκα

Ο Φάνης Γκέκας αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της προκριματικής φάσης στην ευρωπαϊκή ζώνη, καθώς με το τέρμα που πέτυχε απέναντι στο Λουξεμβούργο έφτασε στα δέκα αφήνοντας πίσω του τον Γουέιν Ρούνεϊ, που δεν αγωνίστηκε λόγω τιμωρίας την Τετάρτη, αλλά και τον Έντιν Τζέκο, που σκόραρε κι έφτασε στα εννέα τέρματα

Ο Φάνης Γκέκας αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της προκριματικής φάσης στην ευρωπαϊκή ζώνη, καθώς με το τέρμα που πέτυχε απέναντι στο Λουξεμβούργο έφτασε στα δέκα αφήνοντας πίσω του τον Άγγλο Γουέιν Ρούνεϊ, που δεν αγωνίστηκε λόγω τιμωρίας την Τετάρτη, αλλά και τον Βόσνιο Έντιν Τζέκο, που σκόραρε κι έφτασε στα εννέα τέρματα. Ο Λαρισαίος φορ έφτασε τα 20 γκολ σε 43 εμφανίσεις με το εθνόσημο. Πλέον είναι πέμπτος στη σχετική λίστα, πίσω από τους Νίκο Αναστόπουλο (29), Άγγελο Χαριστέα (23), Δημήτρη Σαραβάκο (22) και Μίμη Παπαϊωάννου (21).

Αναλυτικά ο πίνακας των σκόρερ στα προκριματικά:

10 γκολ: Φάνης Γκέκας (Ελλάδα)

9 γκολ: Γουέιν Ρούνεϊ (Αγγλία), Έντιν Τζέκο (Βοσνία)

7 γκολ: Νταβίντ Βίγια (Ισπανία), Μίροσλαβ Κλόζε (Γερμανία)

6 γκολ: Γουέσλεϊ Σονκ (Βέλγιο), ‘Έμπι Σμολάρεκ (Πολωνία), Στάνισλαβ Σέστακ (Σλοβακία), Ελιανίβ Μπάρντα (Ισραήλ), Λούκας Ποντόλσκι (Γερμανία), Αντρέι Σεφτσένκο (Ουκρανία)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x