Euro 2024

Και τώρα τα μπαράζ

Την κλήρωση των μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου περιμένουν οι Έλληνες διεθνείς και οι άνθρωποι της ΕΠΟ, μετά το χθεσινό επί του Λουξεμβούργου. Τη Δευτέρα στη Ζυρίχη θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για τους αγώνες των πλέι οφ του Μουντιάλ του 2010, που θα γίνουν στις 14 και 18 Νοεμβρίου.

Την κλήρωση των μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου περιμένουν οι Έλληνες διεθνείς και οι άνθρωποι της ΕΠΟ, μετά το χθεσινό 2-1 επί του Λουξεμβούργου. Τη Δευτέρα στη Ζυρίχη θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για τους αγώνες των πλέι οφ του Μουντιάλ του 2010, που θα γίνουν στις 14 και 18 Νοεμβρίου.

Η «γαλανόλευκη» θα βρίσκεται στο γκρουπ των ισχυρών (με Ρωσία, Γαλλία και Πορτογαλία) και θα τεθεί αντιμέτωπη μια εκ των Ουκρανίας, Βοσνίας/Ερζεγοβίνης, Ιρλανδίας και Σλοβενίας, που βρίσκονται στο γκρουπ των αδύναμων.

Η βαθμολογία των ομάδων θα επικυρωθεί αύριο από τη FIFA, η οποία θα εκδώσει την παγκόσμια κατάταξη (σ.σ.: FIFA ranking) για τον μήνα Οκτώβριο. Πέρα από την κλήρωση του αντιπάλου, στην έδρα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου θα γίνει και η κλήρωση για τη σειρά των αγώνων.

Να σημειωθεί ότι το «παρών» στη Ζυρίχη θα δώσει ο τεχνικός διευθυντής του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, Τάκης Φύσσας. Όσον αφορά το θέμα με το γήπεδο που θα φιλοξενήσει τον εντός έδρας αγώνα της Εθνικής, το Δ.Σ. της ΕΠΟ θα αποφασίσει μετά την κλήρωση της Δευτέρας που θα διεξαχθεί το συγκεκριμένο ματς.

Μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα, ο Ότο Ρεχάγκελ εξήγησε στους παίκτες τη σημασία των αγώνων μπαράζ που θα γίνουν τον επόμενο μήνα. «Δεν παίξαμε καλά. Το ξέρετε και οι ίδιοι. Σημασία, όμως, έχει η νίκη. Θα πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί στα μπαράζ», ήταν τα λόγια του ομοσπονδιακού τεχνικού.

* Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους διεθνείς μετά το χθεσινό ματς. Γύρω στα 50 μέλη του συνδέσμου φιλάθλων «Γαλανόλευκος Φάρος» από τα Χανιά περίμεναν τους παίκτες έξω από το πούλμαν προκειμένου να τους συγχαρούν.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x