Γαλλία

Ευρώπη μέσω πέναλτι για τη Στρασμπούρ

Έστω και στα πέναλτι, η Στρασμπούρ νίκησε την Γκινγκάμπ 4-1 στον τελικό του γαλλικού Λιγκ Καπ στο Λιλ και κατέκτησε τον τίτλο, εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή της στο επόμενο Europa league.

Η Στρασμπούρ νίκησε στα πέναλτι 4-1 (κ.α.,παρατ. 0-0) την Γκινγκάμπ στον τελικό του γαλλικού Λιγκ Καπ που διεξήχθη στο Λιλ και κατέκτησε το τρόπαιο για τρίτη φορά στην ιστορία της, εξασφαλίζοντας το «εισιτήριο» για το Europa League της επόμενης σεζόν, αφήνοντας τους ηττημένους στη 18η θέση να διεκδικούν πλέον αποκλειστικά την παραμονή στη Ligue 1.

Έτσι, οι Αλσατοί έφτασαν στο 3/3 στους τελικούς, αφήνοντας με το παράπονο την Γκινγκάμπ στη μοναδική της συμμετοχή.

Σε ένα ματς που δεν προσέφερε πολλές συγκινήσεις, οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν κάποιες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Στο δεύτερο ημίχρονο, η Στρασμπούρ έχασε κάποιες καλές ευκαιρίες, όμως στο έξτρα ημίωρο η Γκινγκάμπ ήταν αυτή που δημιούργησε τις καλύτερες φάσεις χωρίς αποτέλεσμα.

Έτσι, στη διαδικασία των πέναλτι, οι παίκτες της Γκινγκάμπ αστόχησαν σε δύο εκτελέσεις και στο κρίσιμο πέναλτι της Στρασμπούρ ο Καρόλ έκανε το 4-1 και έδωσε το τρόπαιο στην ομάδα του.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x