Stoiximan Super League

Ευχάριστα νέα για Μποτία

Κοντά στον δρόμο της επιστροφής βρίσκεται ο Αλμπέρτο Μποτία όπως φάνηκε στην πρώτη προπόνηση του Ολυμπιακού μετά την ιστορική νίκη επί του Αστέρα. Ανεβαίνει κι ο Τσόρι. Ατομικό έκανε ο Πάρντο.

Δεν υπάρχει πολλά περιθώρια για ξεκούραση στον Ολυμπιακό μετά τη νίκη με 3-1 επί του Αστέρα Τρίπολης, με το οποίο οι «ερυθρόλευκοι» έγραψαν ιστορία, καθώς πρέπει να στρέψουν την προσοχή τους στην εκτός έδρας αναμέτρηση (2/12, 19:30) κόντρα στον Παναιγιάλειο για το Κύπελλο.

Ο Μάρκο Σίλβα είδε με ικανοποίηση τον Αλμπέρτο Μποτία να ανεβάζει ρυθμό, ακολουθώντας πάντως και πάλι ατομικό, αλλά και τον Τσόρι Ντομίνγκες να φορτσάρει. Ο Αργεντινός άσος ούτως ή άλλως αγωνίστηκε την Κυριακή κόντρα στους Αρκάδες, καθώς πέρασε στο 74’ στη θέση του Τζίμι Ντουρμάζ. Το πρόγραμμά του ακολουθεί ο Μπουχαλάκης, ενώ θεραπεία και ατομικό έκανε ο Πουλίδο. Ατομικό στο γήπεδο έκανε και ο Φελίπε Πάρντο.

Αποθεραπεία έκαναν όσοι αγωνίστηκαν απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, κανονικά γυμνάστηκαν οι υπόλοιποι.

Πάνω στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και στα τελειώματα φάσεων έβαλε ο Πορτογάλος τους παίκτες του να δουλέψουν. Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν και δίτερμα, στο μισό γήπεδο.

Το πρωί της Τρίτης οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού θα κάνουν την τελευταία τους προπόνηση στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη, πριν αναχωρήσουν για το Αίγιο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x