Ιταλία

Ευχαρίστησε Σπόρτινγκ και ανυπομονεί για Ίντερ ο Ζοάο Μάριο

Την ευγνωμοσύνη του προς την Σπόρτινγκ Λισσαβόνας για όλα αυτά τα χρόνια που πέρασε εκεί αλλά και για την ευκαιρία που του δίνει πλέον η Ίντερ, εξέφρασε ο Ζοάο Μάριο.

Το μεγάλο σίριαλ που απασχολούσε την Ίντερ έκλεισε με τον πλέον ιδανικό τρόπο. Ο Ζοάο Μάριο θα είναι «νερατζούρο» από την φετινή περίοδο, καθώς οι Πορτογάλοι αποδέχθηκαν την πρόταση των 45 εκατομμυρίων ευρώ από τους Μιλανέζους. Η αποχώρηση του από τη Λισσαβόνα βέβαια δεν μπορούσε να τον αφήσει ασυγκίνητο, όπως έδειξε και με την δημοσίευση του από το λογαριασμό του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

«Πώς να ξεκινήσεις … 14 υπέροχα χρόνια που δεν θα ξεχάσω, ανεξάρτητα του τι έγινε. Αυτή τη στιγμή το μόνο πράγμα που μετράει στο μυαλό μου είναι να πω ευχαριστώ για όλα. Για τη Σπόρτινγκ και για ό,τι έκανε για μένα. Ξεκίνησα σαν παιδί που ερχόταν στην προπόνηση με πολλά όνειρα για να φτάσει στην πρώτη ομάδα. Ήξερα πως έκανα τα σωστή επιλογή και θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους χωρίς εξαιρέσεις που υπήρξαν κομμάτι αυτής της πορείας», ήταν τα γεμάτα ευγνωμοσύνη λόγια του Βραζιλιάνου.

«Θέλω να ευχαριστήσω και την Ίντερ για την μεγάλη ευκαιρία που μου δίνει και για όλη την αγάπη που μου έδειξε τον τελευταίο καιρό σε αυτή την διαδρομή. Ανυπομονώ να ξεκινήσω να αγωνίζομαι μαζί της», συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x