Γενικά

Έχασε τα σκήπτρα έπειτα από 10 χρόνια ο Ζλάταν-Αυτός είναι ο καλύτερος Σουηδός για το 2017

Έπειτα από τα δέκα σερί κατακτήσεις, ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς δεν κατέκτησε το βραβείο του καλύτερου Σουηδού της χρονιάς και παρέλαβε τα σκήπτρα ο Αντρέας Γκράνκβιστ.

Νέα… εποχή στο ποδόσφαιρο της Σουηδίας.

Ο σπουδαίος Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς δεν είναι ο παίκτης της χρονιάς για τους Σκανδιναβούς, καθώς έπειτα από δέκα σερί κατακτήσεις που είχε ο έμπειρος φορ, το βραβείο κατέληξε φέτος στον αμυντικό της Κράσνονταρ, Αντρέας Γκράνκβιστ.

Ο «Ίμπρα» εξελέγη παίκτης της χρονιάς στη Σουηδία από το 2006 έως το 2016. Ωστόσο, λίγο ο σοβαρός τραυματισμός που υπέστη τον περασμένο Απρίλιο και τον άφησε εκτός δράσης για επτά μήνες και λίγο το γεγονός ότι δεν είναι πλέον μέλος της εθνικής του ομάδας που πέτυχε ιστορική πρόκριση στο Μουντιάλ αποκλείοντας την Ιταλία στα μπαράζ, τους στέρησαν το… αγαλματίδιο. Την Guldbollen όπως το λένε οι Σουηδοί.

inner

Τη θέση του πήρε ένας από τους πρωταγωνιστές της πρόσφατης επιτυχίας των Σκανδιναβών που εκπροσωπεί εκτός των συνόρων το ποδόσφαιρο της Σουηδίας και με μεγάλη επιτυχία εδώ και αρκετά χρόνια, έχοντας αγωνιστεί κατά καιρούς στην Αγγλία (Γουίγκαν), την Ιταλία (Τζένοα), την Ολλανδία (Γκρόνιγκεν)και από το 2013 είναι στη Ρωσία (Κράσνονταρ).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x