Βέλγιο

Έχασε την ευκαιρία η Γάνδη

Την ευκαιρία να πλησιάσει την πρώτη θέση της ειδικής βαθμολογίας των πλέι οφ της Jupiler League για την κατάκτηση του τίτλου έχασε η Γάνδη, παραχωρώντας 0-0 στην Γκενκ στην τέταρτη αγωνιστική.

Η Γάνδη παραχώρησε 0-0 στην Γκενκ του Νίκου Καρέλη για την τέταρτη αγωνιστική των πλέι οφ της Jupiler League για την κατάκτηση του τίτλου και έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει στο -3 την πρωτοπόρο Κλαμπ Μπριζ στην προσπάθεια να την απειλήσει για το πρωτάθλημα, έστω και αν οι πρωτοπόροι έχουν ένα ματς λιγότερο και υποδέχονται την Πέμπτη τη Σαρλερουά στο «Γιαν Μπρεϊντέλ».

Από την πλευρά της, η ομάδα του Νίκου Καρέλη, που μπήκε ως αλλαγή στο 65', έμεινε στην τέταρτη θέση και περιμένει την «γκέλα» της Σταντάρ Λιέγης κόντρα στην Αντερλεχτ την Τετάρτη.

Κορυφή για τη Βάρεγκεμ στο γκρουπ των πλέι οφ για την έξοδο στο Europa League, σαρώνοντας 4-1 στην έδρα της Λιρς για την τέταρτη αγωνιστική και αφήνοντας πολύ μακριά τους γηπεδούχους.

Δεύτερη βρέθηκε η Κορτράικ, νικώντας 2- 1 εντός έδρας τη Λέουβεν και μάλλον την αφήνει εκτός.

«Γκέλα» για τη Μουσκρόν, που παραχώρησε 1-1 στην ουραγό της βαθμολογίας, Μπέβερεν, χάνοντας την ευκαιρία να πλησιάσει την πρώτη θέση.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x