Stoiximan Super League

Έχουμε και λέμε, Μαρτίνς και πάλι Μαρτίνς

Η γνώμη μας λοιπόν είναι Μαρτίνς και πάλι Μαρτίνς. Χίλιες φορές μάλιστα και χωρίς ίχνος υπερβολής. Κι αυτό έχει να κάνει με καθαρά ποδοσφαιρικά κριτήρια. Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε τελικά να πάρει αποτέλεσμα στο Μιλάνο, λόγω των λαθών που έγιναν μετά το 70'. Και η αλήθεια είναι πως για ένα δεκάλεπτο έγιναν μεγάλα λάθη καθώς οι ερυθρόλευκοι έχασαν την συγκέντρωση τους μετά το 1-1.

Κι αυτό ήταν το μεγαλύτερο πρόβλημα της ομάδας του λιμανιού. Αυτό ήταν που προκάλεσε το “βραχυκύκλωμα” σε όλη την ομάδα και η Μίλαν πήρε τη νίκη σ' ένα παιχνίδι που είχε βρεθεί σε δύσκολη θέση.

Πάμε όμως να δούμε κάτι για τον προπονητή του Ολυμπιακού, επειδή πολλά ακούγονται μετά τα δύο αρνητικά αποτελέσματα των ερυθρόλευκων απέναντι σε ΠΑΟΚ και Μίλαν.

Από την μία για τις αλλαγές που έκανε, από την άλλη για την απόφαση του να παρατάξει τον Ολυμπιακό με έντεκα διαφορετικούς παίκτες σε σχέση με το ντέρμπι κόντρα στον δικέφαλο.

Η γνώμη μας λοιπόν είναι Μαρτίνς και πάλι Μαρτίνς. Χίλιες φορές μάλιστα και χωρίς ίχνος υπερβολής. Κι αυτό έχει να κάνει με καθαρά ποδοσφαιρικά κριτήρια.

Ούτε με συμπάθειες ούτε με τίποτε άλλο. Και να είστε σίγουροι (κι αυτό έχει να κάνει με ρεπορτάζ) ότι ακριβώς το ίδιο θα σας πουν και οι παίκτες του Ολυμπιακού.

Πάμε λοιπόν στον Πορτογάλο. Ο Ολυμπιακός έχει βρει λοιπόν έναν προπονητή που δουλεύει πολύ. Και δημιουργεί μια ομάδα από την αρχή. Μέσα από αυτή την διαδικασία αυτό που ψάχνεις να βρεις είναι αν η ομάδα κάνει βήματα προόδου.

Κοιτάζεις αν ο προπονητής που έχει αναλάβει αυτή την δύσκολη αποστολή είναι σε θέση ν' ανταποκριθεί στις απαιτήσεις. Και η εντύπωση που μας έχει δημιουργηθεί είναι ότι ο Ολυμπιακός έχει στον πάγκο του έναν καλό κι εργατικό προπονητή. Με τα λάθη του; Με τα λάθη του φυσικά.

Όμως δεν θα βρείτε προπονητή που δεν θα κάνει λάθη. Εδώ λοιπόν πρέπει να σταθούμε πρώτα απ' όλα στο πλάνο και αν η ομάδα που φτιάχνει ο Ολυμπιακός δίνει προοπτική για το μέλλον.

Η αίσθηση μας είναι ότι αυτή η προσπάθεια που γίνεται θα έχει καλό αποτέλεσμα για τον Ολυμπιακό. Και ο προπονητής της ομάδας του Πειραιά έχει δείξει ότι δουλεύει έχοντας στόχο να βασίζεται ανά πάσα στιγμή σε 22 παίκτες.

Κι αυτό είναι κάτι πολύ δύσκολο για να πετύχει ένας προπονητής. Το τολμάει όμως ο Πορτογάλος κι αυτό είναι υπέρ του. Ο Ολυμπιακός έχει στον πάγκο του έναν καλό προπονητή. Ξεκάθαρα πράγματα για να μην φτάσουμε και στο άλλο άκρο.

Έναν προπονητή που δουλεύει και το κυριότερο έναν προπονητή που θέλει να δημιουργήσει κάτι ωραίο. Μια ομάδα που θα παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο. Κι αυτό ακριβώς προσπαθεί να κάνει ο 48χρονος τεχνικός. Κι όσο για την συνέχεια, δουλειά και πάλι δουλειά για τη (νέα) ομάδα που φτιάχνει ο Ολυμπιακός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x