Γ' Εθνική

«Έχουμε μιλήσει με την ΑΕΚ»

Τις επαφές που είχε με τον Νίκο Λυμπερόπουλο και τη πιθανή συνεργασία της ΑΕΚ με την Λεβερκούζεν επιβεβαίωσε ο Μίχαελ Ρέσκε, μιλώντας στη SportDay.

Πριν από λίγο καιρό η SportDay είχε αποκαλύψει την επικοινωνία που είχε για λογαριασμό της ΑΕΚ ο Νίκος Λυμπερόπουλος με την Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Σήμερα, η εφημερίδα φιλοξενεί δηλώσεις του γενικού διευθυντή του γερμανικού συλλόγου, Μίχαελ Ρέσκε, ο οποίος επιβεβαίωσε τις επαφές που είχε με τον τεχνικό διευθυντή της «Ένωση».

«Είναι αλήθεια πως έχουμε κάνει μία πρώτη κουβέντα με την ΑΕΚ και τον Νίκο Λυμπερόπουλο. Η παρουσία του στη Γερμανία και την Αϊντραχτ, τον κάνει να γνωρίζει πώς λειτουργούν συνολικά οι γερμανικοί σύλλογοι κι αυτό βοηθάει πολύ στο όποιο σχέδιο συνεργασίας», ήταν τα πρώτα λόγια του παράγοντα των «ασπιρίνων» και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Δεν μπήκαμε σε πολλές λεπτομέρειες στις πρώτες επαφές μας, όμως κάλλιστα θα μπορούσε να ξεκινήσει μία συνεργασία ανάμεσα στις δυο ομάδες, που θα περιλαμβάνει και τον δανεισμό κάποιων παικτών».

Ο κ. Ρέσκε, όμως, δεν θέλησε να αποκαλύψει αν υπήρξε συζήτηση ανάμεσα στις δύο πλευρές για κάποια συγκεκριμένη περίπτωση ποδοσφαιριστή: «Δεν θέλω να μπω σε περισσότερες λεπτομέρειες. Θα υπάρξει νέα επαφή με την πλευρά της ΑΕΚ και τότε θα έχουμε να πούμε κάποια παραπάνω πράγματα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x