Ελλάδα

Έχουν κριθεί ουσιαστικά οι εκλογές της ΕΠΟ

Με μεγαλύτερη ασφάλεια μπορεί να γίνει πλέον πρόβλεψη για τις εκλογές της ΕΠΟ, καθώς αναμένεται να γίνουν προσεχώς κι άλλα «τρυπήματα» στις ΕΠΣ.

Τη Δευτέρα ανακοινώθηκε η ημερομηνία των εκλογών της ΕΠΟ, που είχε προγραμματιστεί αρχικά την 1η Οκτωβρίου και τελικά θα γίνουν στις 26 του ίδιου μήνα και φαίνεται ότι είναι κοντά στο να «κλειδώσει» και το αποτέλεσμα τους.

Όπως αναφέρει ο Σάββας Λιβάνιος στη «Live Sport», η αντιπολίτευση έχει τον έλεγχο των Ενώσεων και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να γίνει γνωστό ότι πήρε με το μέρος της κι άλλες ΕΠΣ και έτσι πρόκειται να αναλάβει τις τύχες της ΕΠΟ. Στο ΔΣ της Ομοσπονδίας που διεξήχθη χθες (12/09), δεν έδωσαν το «παρών» οι Στράτος, Δέδες, Δημητρίου, Ψαρόπουλος, Βακάλης, Βούρβαχης, Γκίτσιος και Σταράκης που στηρίζουν την αντιπολίτευση.

Η απόφαση για ορισμό της εκλογικής Γενικής Συνέλευσης ελήφθη με 11 ψήφους. Με αυτόν τον τρόπο φάνηκε ότι η ΕΠΟ δεν έχει αλλάξει στρατόπεδο, παρά την παραίτηση του μέχρι πρότινος προέδρου της, Γιώργου Γκιρτζίκη και άλλων πέντε μελών της. Μάλιστα, οι Δέδες Βούρβαχης και Ψαρόπουλος ενημέρωσαν με εξώδικο ότι δεν αναγνωρίζουν τις αποφάσεις του ΔΣ, οι οποίες πάρθηκαν με παρόντες τους κ.κ. Γκιρτζίκη, Τοπολιάτη, Μαζαράκη, Προύντζο, Καραμελίδη και Οικονομίδη που είναι υπόδικοι λόγω της υπόθεσης της κάρτας υγείας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x