Ισπανία

Φαβορί για την Μπέτις ο Πογιέτ!

Σουξέ (και) στην Ισπανία φέρεται να έχει ο Γκουστάβο Πογιέτ. Μετά τα σενάρια για τη Νότιγχαμ, δημοσίευμα της «AS» παρουσιάζει τον πρώην τεχνικό της ΑΕΚ ως φαβορί για να κάτσει στον πάγκο της Μπέτις.

Μεγάλες πιθανότητες να προπονήσει ομάδα επιπέδου Primera Division φέρεται να έχει ο Γκουστάβο Πογιέτ.

Όπως αναφέρει η «AS», ο πρώην τεχνικός της ΑΕΚ είναι ο επικρατέστερος τη δεδομένη στιγμή για να αναλάβει την επόμενη σεζόν την Μπέτις.

Ενώ συνεχίζονται τα σενάρια για τη Νότιγχαμ, η πρόσληψη του Μιγκέλ Τορεσίγια ως τεχνικού διευθυντή στην ομάδα της Ανδαλουσίας παρουσιάζεται να ευνοεί την έλευση του Ουρουγουανού σε αυτή.

Άλλωστε και ο ίδιος ο Πογιέτ δήλωσε διατεθειμένος να δουλέψει στην Ισπανία -εφόσον αυτό είναι για σύλλογο της Primera Division- λέγοντας σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στο «Aragon Radio»: «Αν δεν πρόκειται για ομάδα πρώτης κατηγορίας δεν πιστεύω ότι θα μετακινηθώ από την Αγγλία. Η δεύτερη κατηγορία εδώ είναι πολύ δυνατή».

Ενδιαφέρον, δε, παρουσιάζουν και τα λεγόμενά του στην ίδια συνέντευξη για τον Ντιέγκο Σιμεόνε, τον οποίο αποθέωσε λέγοντας: «Είμαι… ερωτευμένος μαζί του. Προτιμά να δίνει ευκαιρίες σε άλλα στοιχεία του ποδοσφαίρου και όχι στο να μιμείται τον Γκουαρντιόλα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x