Γαλλία

«Φαβορί» για τον Ικάρντι η Μονακό

Σε θέση ισχύος για την απόκτηση του Μάουρο Ικάρντι από την Ίντερ βρίσκεται η Μονακό, η οποία έχει «ματσάρει» την πρόταση 60 εκατ. ευρώ της Νάπολι και προσφέρει καλύτερο μισθό στον Αργεντίνο στράικερ.

Προπορεύεται της Νάπολι στην «κούρσα» της απόκτησης του Μάουρο Ικάρντι η Μονακό.

Όπως αποκαλύπτει το ιταλικό δίκτυο «RAI», οι Ναπολιτάνοι βρίσκουν σοβαρό ανταγωνισμό για τη μεταγραφή του Αργεντίνου στράικερ από την Ίντερ, καθώς ο γαλλικός σύλλογος έχει ισοφαρίσει την πρόταση τους στα 60 εκατομμυρία ευρώ (συν πέντε σε μπόνους) και παράλληλα προσφέρει στον παίκτη ετήσιες απολαβές υψηλότερες κατά πέντε εκατομμύρια ευρώ.

Συγκεκριμένα, η πλευρά των Μονεγάσκων προσφέρει 12 εκατομμύρια ευρώ ετησίως στον Ικάρντι, την ώρα που το «ταβάνι» της προσφοράς των δευτεραθλητών Ιταλίας συναντάται στα 7.

Έτσι, η ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ φαίνεται να συγκεντρώνει μεγαλύτερες πιθανότητες για την απόκτηση του Ικάρντι, με δεδομένη, μάλιστα, εδώ και καιρό την απροθυμία του 26χρονου να μετακινηθεί στον ιταλικό Νότο αλλά και την πρόθεση των «νερατζούρι» να τον πουλήσουν στο τρέχον μεταγραφικό παζάρι.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Κωλαΐτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x